Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Műszempillával szülni?

Műszempillával szülni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ha épp a szülés környékére esne a töltés időpontja, azt ti hogy oldanátok meg?

2 hetente járok töltetni, és tudom, hogy kiszámíthatatlan a szülés időpontja, de ha épp eshet pont akkorra is, ezért félek, hogy kiesne egy csomó idő a töltésig.

Ti hogy oldjátok meg?

2022. aug. 10. 19:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
28%
De olyan gáz a pillás?
2022. aug. 10. 19:58
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
Most ez vagy egy kamu kerdes,vagy elore sajnalom a gyerekeid... :(
2022. aug. 10. 20:11
 23/29 A kérdező kommentje:

Nem a gáz a pillás, nem csak rajta múlik, hogy mennyit bír el a pilla. A saját szempillám alapból gyenge és ritka.

Nem kell sajnálnod őket, normálisan, egészséges családban élnek, megkapják a törődést, szeretet, figyelmet.

2022. aug. 10. 20:24
 24/29 anonim ***** válasza:
85%

Én is szempillást váltanék. Ez nem ok h 2 hetente kell tölteni.

Egyébként pedig a szülés előtt én leszedettem.

Én nem akartam egy pár hetes babát minimum 3 órára rendszeresen otthon hagyni.

Kb 4 hós volt mikor megint elkezdtem járni szempillát csináltatni

2022. aug. 10. 20:34
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
Én egy pénteki napon töltettem, hétfő hajnalban indult a buli, kedd éjjelre lett meg a baba. Nyilván nem tudod kiszámítani, de én a kiírt dátum előtt 1 hétre kértem időpontot és rendes volt a kisfiam. Szülés közben nem zavart, nem sírtam, nem dörzsöltem, na de utána… annyit bőgtem az első pár hétben, hogy szerintem pár nap alatt kipotyogtak a pilláim. Utána nem is volt kb.3-4hónapig, most 5 hónapos lesz a kisfiam és a napokban készült az új szett.
2022. aug. 10. 20:37
 26/29 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Én nekem volt műszempillám mikor mentem szülni , természetesen már előtte is fenn volt.

Igaz kicsit hiányos volt már de nem esett ki több pilla szülés közbe és nem is zavart.

Kb 1 hónapra rá mentem töltetni.

De azért két hét az elég rövid idő, még ha gyengék is a pilláid , lehet nem a megfelelő emberhez jársz.

2022. aug. 11. 00:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem gond, ha van műszempillád, nem igazán érdekli a személyzetet. Ezt nem rosszból írtam (:
2022. aug. 13. 20:46
 28/29 anonim ***** válasza:
35%
Nem értem a válaszadokat. A kérdés az volt, hogy ki hogyan oldotta meg a műszempillas szülést, hogyan oldotta meg a töltést. Teljesen másra válaszoltok. Kritizaljatok mert ő így akarja, vagy épp a gyerekeit sajnaljatok, vagy szar a pillasa. Lehet attól valaki jó anya hogy elmegy pillat töltetni nem pedig 0-24-ben babazik. Lehet azért töltet két hetente mert nem szereti a szempillaja a mupillat, esetleg a kérdezőnek így a jó. Jó magyar mentalitás mindenben kritizalas. Miért kell a kérdésre válaszolni ha nem tudjátok a választ?
2022. aug. 14. 07:12
 29/29 anonim ***** válasza:
52%

Jézus, én is járok kozmetikushoz meg körmöshöz, attól, hogy babát várok. Sőt pillám is van. Ja meg dolgozom hat hónaposan is még mindig.Szörnyű rossz anya vagyok/leszek.

Utána is szörnyű leszek, ha a kb egy órás töltésre elszaladok, vagy megyünk ketten. Vagy kihagyom, ha nagyon anyás és szüksége van rám.

De hogy előtte belövöm hogy mikor tudom még békében utoljára kiélvezni ezeket az fix. Úgyhogy full megértem a kérdezőt, hogy ez neki fontos.

Kérdező: próbáld meg a szülés előttre egy héttel belőni, de elég nehéz lesz eltalálni, a végén már bármi lehet. A pillákkal szülésnél senki sem foglalkozik, azon nem kell, hogy aggódj :) Hogy utána mikor tudsz elszökni megcsináltatni... Na az sem egyszerű. Bár az enyém azért 3-4 hétig vállalható szokott lenni, lehet arra az időre inkább liftinggel, meg spirállal oldom meg, még nem tudom.

2022. aug. 17. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!