Műszempillával szülni?
Az lenne a kérdésem, hogy ha épp a szülés környékére esne a töltés időpontja, azt ti hogy oldanátok meg?
2 hetente járok töltetni, és tudom, hogy kiszámíthatatlan a szülés időpontja, de ha épp eshet pont akkorra is, ezért félek, hogy kiesne egy csomó idő a töltésig.
Ti hogy oldjátok meg?
Nem a gáz a pillás, nem csak rajta múlik, hogy mennyit bír el a pilla. A saját szempillám alapból gyenge és ritka.
Nem kell sajnálnod őket, normálisan, egészséges családban élnek, megkapják a törődést, szeretet, figyelmet.
Én is szempillást váltanék. Ez nem ok h 2 hetente kell tölteni.
Egyébként pedig a szülés előtt én leszedettem.
Én nem akartam egy pár hetes babát minimum 3 órára rendszeresen otthon hagyni.
Kb 4 hós volt mikor megint elkezdtem járni szempillát csináltatni
Szia!
Én nekem volt műszempillám mikor mentem szülni , természetesen már előtte is fenn volt.
Igaz kicsit hiányos volt már de nem esett ki több pilla szülés közbe és nem is zavart.
Kb 1 hónapra rá mentem töltetni.
De azért két hét az elég rövid idő, még ha gyengék is a pilláid , lehet nem a megfelelő emberhez jársz.
Jézus, én is járok kozmetikushoz meg körmöshöz, attól, hogy babát várok. Sőt pillám is van. Ja meg dolgozom hat hónaposan is még mindig.Szörnyű rossz anya vagyok/leszek.
Utána is szörnyű leszek, ha a kb egy órás töltésre elszaladok, vagy megyünk ketten. Vagy kihagyom, ha nagyon anyás és szüksége van rám.
De hogy előtte belövöm hogy mikor tudom még békében utoljára kiélvezni ezeket az fix. Úgyhogy full megértem a kérdezőt, hogy ez neki fontos.
Kérdező: próbáld meg a szülés előttre egy héttel belőni, de elég nehéz lesz eltalálni, a végén már bármi lehet. A pillákkal szülésnél senki sem foglalkozik, azon nem kell, hogy aggódj :) Hogy utána mikor tudsz elszökni megcsináltatni... Na az sem egyszerű. Bár az enyém azért 3-4 hétig vállalható szokott lenni, lehet arra az időre inkább liftinggel, meg spirállal oldom meg, még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!