Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Műszempilla terhesen?

Műszempilla terhesen?

Figyelt kérdés

Évek óta van műszempillám. Most azonban 5 hetes terhes vagyok, pár nap múlva lenne töltés. Viszont kicsit aggódom, hogy a ciános ragasztó árthat e?

(Igen, a ragasztó an cián származékos van, mint minden ragasztóban)

2021. jan. 12. 13:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, a telefonom korrigált 🤔🤔
2021. jan. 12. 13:13
 2/7 A kérdező kommentje:
*a ragasztóban cián származék van, mint minden ragasztóban.
2021. jan. 12. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz baj belőle, Unokatesómnak végig volt mindkét terhessége alatt műszempillája, nem volt gond.
2021. jan. 12. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, csak ne szívd be :)
2021. jan. 12. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se okozhat bajt.Töltesd nyugodtan vagy szempilla liftinget tudsz még esetleg kérni ami akár 6 hétig is bírja.Én kipróbáltam decemberben,de nekem nem igazán jött be,mert rövidek a pilláim és mennyiségre átlagosak.Ha neked dús és hosszú alapból is akkor érdemes kipróbálnod.Spirálozni is lehet lifting után csak én nem használtam,mert pont ezt akartam elkerülni azért mert utálom a spirált a kenődés és a szemviszketés miatt.
2021. jan. 12. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az nem cián :) csak annyira mint amennyire klór van a konyhasoban.

Ha nem vagy rá allergiás, szerintem havi egyszer belefér. De ha nem tudnál nyugodtan aludni az aggodalomtol, inkább állj le vele.

2021. jan. 12. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond belőle ha tölteted. Én nem bírtam volna tuti, mert a háton fekvés nekem már a 20. hét után borzalom volt. Zsibbadt a lábam és jobb oldalt nagyon szúrt a hasam már rövid idő után
2021. jan. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!