Mit gondoltok a 3D műszempilláról terhesség alatt?
Ha megfelelő szakember helyezi fel és korábban sem volt allergiám emiatt, akkor nem jelenthet bajt a babára nézve.
Úgy tudom az első 12 hét a kritikusabb. De már 16 hetes terhes leszek mikor tervezem a szempillát.
Amúgy azért gondoltam erre, mert nagyon szőkésszinű a szempillám és jön a nyár, nem szeretném festeni.
Volt valakinek a terhesség alatt?
Nekem is van.
Pont mielőtt terhes lettem pont előtte rakattam és mikor a következő alkalomra mentem megkérdeztem a kozmetikusomat, akivel rokoni kapcsolatban vagyok hogy lehet e. Azt mondta hogy semmi gondot nem okoz. Ha más kozmetikus mondja, akkor lehet nem hiszem el, mert azt gondolnám hogy csak a pénz miatt mondja, de így bizalommal mentem hozzá 🙂
Köszönöm, akkor megnyugodtam.
Én is baráti körből választom majd a kozmetikust. Emiatt jobban megbízok benne, és tudom, hogy megfelelő eszközöket fog használni.
Nyugodtan lehet.
Hajat festettem terhesség alatt, műkörmön is volt, viszont műszempillám egy okból nem:
Nekem terhesen olyan alacsony volt a vérnyomásom, hogy pár perc hátonfekvéstől is majdnem elájultam, még az ultrahangoknál is volt, hogy rosszul lettem, így egy szempillaépítést biztos hogy nem tudtam volna végigfeküdni :D
Ha neked nincs ilyen problémád, akkor nyugodtan csináltass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!