Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Műszempillával szülni?

Műszempillával szülni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ha épp a szülés környékére esne a töltés időpontja, azt ti hogy oldanátok meg?

2 hetente járok töltetni, és tudom, hogy kiszámíthatatlan a szülés időpontja, de ha épp eshet pont akkorra is, ezért félek, hogy kiesne egy csomó idő a töltésig.

Ti hogy oldjátok meg?

2022. aug. 10. 19:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Levezeted arra a pár hétre és helyette otthon feltehető szettet használsz ? Utána ha kialakul hogyan tudod az időd beosztani az újszülött mellett, tudsz egyeztetni a pillasoddal időpontot :)

Viszont sírás és izzadás miatt nagyon fog csípni , nem egyszer kétszer folyik a szemedbe hanem több órás vajúdás során vár rád (is). Nem éri meg a szem gyulladás , akkor inkább otthon pikk pakk feltehető levehető szettet használj pár hét erejéig :)

2022. aug. 10. 19:19
 12/29 anonim ***** válasza:
57%
Szerinted egy emberrel beszélgetsz?😅
2022. aug. 10. 19:19
 13/29 A kérdező kommentje:

Nekem nem csíp, csak ha az első mosás előtt könnyezik a szemem például.

De ha megmosom, utána mar nem csíp sem izzadásnál, sem síráskor.

2022. aug. 10. 19:20
 14/29 anonim ***** válasza:
34%
Nekem mondod! Elsírtam magam akkora wellnesznek éreztem. Én szerettem volna fürödni, de folyamat el kellett látnom a picit. Ha apára bárkire hagytam ott sírt velük utánam.
2022. aug. 10. 19:21
 15/29 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem az a fajta izzadás, kín amit el tudsz képzelni. Az ennél sokkal sokkal durvább lesz. Akár egy napig is tarthat. Azt pedig nem fogja bírni a pilla. Nekem sem bírta sajnos.
2022. aug. 10. 19:34
 16/29 anonim ***** válasza:
43%

Húha... nem 4 hónapig nem fürödtem. 😅

4. Hónap után volt az első 5 perces zuhanyzásom, értsd 3 perc alatt le kellett zavarni hajmosást, meg mindent. 🤣🤣🤣

Jajj ez most nagyon fájt!

2022. aug. 10. 19:35
 17/29 A kérdező kommentje:

Kössz, de a 3. babámat várom, pontosan tudom milyen szülni.

Műszempillam viszont csak pár hónapja van. Örülnék, ha valaki a pilláról írna valós tapasztalatokat.

2022. aug. 10. 19:37
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem keress egy normális pillást akinél nem 2 hétig marad fent hanem tovább!

Nem gondolnám ,hogy jó szakember lenne!

2022. aug. 10. 19:40
 19/29 A kérdező kommentje:
Ő a legjobb a városban :(
2022. aug. 10. 19:41
 20/29 anonim ***** válasza:
57%
Az már gáz!
2022. aug. 10. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!