Műszempillával szülni?
Az lenne a kérdésem, hogy ha épp a szülés környékére esne a töltés időpontja, azt ti hogy oldanátok meg?
2 hetente járok töltetni, és tudom, hogy kiszámíthatatlan a szülés időpontja, de ha épp eshet pont akkorra is, ezért félek, hogy kiesne egy csomó idő a töltésig.
Ti hogy oldjátok meg?
Levezeted arra a pár hétre és helyette otthon feltehető szettet használsz ? Utána ha kialakul hogyan tudod az időd beosztani az újszülött mellett, tudsz egyeztetni a pillasoddal időpontot :)
Viszont sírás és izzadás miatt nagyon fog csípni , nem egyszer kétszer folyik a szemedbe hanem több órás vajúdás során vár rád (is). Nem éri meg a szem gyulladás , akkor inkább otthon pikk pakk feltehető levehető szettet használj pár hét erejéig :)
Nekem nem csíp, csak ha az első mosás előtt könnyezik a szemem például.
De ha megmosom, utána mar nem csíp sem izzadásnál, sem síráskor.
Húha... nem 4 hónapig nem fürödtem. 😅
4. Hónap után volt az első 5 perces zuhanyzásom, értsd 3 perc alatt le kellett zavarni hajmosást, meg mindent. 🤣🤣🤣
Jajj ez most nagyon fájt!
Kössz, de a 3. babámat várom, pontosan tudom milyen szülni.
Műszempillam viszont csak pár hónapja van. Örülnék, ha valaki a pilláról írna valós tapasztalatokat.
Szerintem keress egy normális pillást akinél nem 2 hétig marad fent hanem tovább!
Nem gondolnám ,hogy jó szakember lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!