Első babát lehet gátvédelemmel szülni vagy inkább ne forszírozzam?
21éves 32 hetes kismama vagyok a jövőhéten megyek kontrollra a dokimhoz és megemlíteném neki, hogy ha lehet védjük azt a gátat, jó lenne mert nagyon sok jót hallottam erről a módszerről.Persze rá bízom a dolgot ha úgy látja természetesen vállalom bármit is kell majd a fiamért.
Viszont ha megvan rá a lehetőség célzottan ezt a módot választanám, mennyi esélyem van rá??Első baba.
"záróizmok lazasága, elveszti a rugalmasságát a hüvely" ez sokaknál már szülés előtt megvan, mert nem edzik a gátizmot. intim tornával erősíthetők a záróizmok.
"lassú kitolás miatt a baba oxigénhiányos állapota" na ezt a doki úgy sem hagyja.
"elakadó végtagok" ez előfordulhat gátmetszés esetén is.
kedves utolsó így, hogy jobban belegondolok ebben teljesen igazad van és egyetértek veled. Utolsó előttinek pedig dupla grat a nagy babóhoz. Nem semmi.
Félek a szüléstől nagyon tele vagyok pozitív gondolatokkal de bennem van a félsz. Ennek ellenére megpróbálom ezt a gátvédelmes módszert ha sikerül jó ha nem akkor...
Nagyon köszi a segítséget lányok.
Szia!Én is 21 éves vagyok,3 hónapja született meg a kislányom 3470 grammal.Engem vágtak, sőt repedtem is.:S
Ez sztem egyénfüggő, ki mennyire tágul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!