Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babát lehet gátvédelemmel...

Első babát lehet gátvédelemmel szülni vagy inkább ne forszírozzam?

Figyelt kérdés

21éves 32 hetes kismama vagyok a jövőhéten megyek kontrollra a dokimhoz és megemlíteném neki, hogy ha lehet védjük azt a gátat, jó lenne mert nagyon sok jót hallottam erről a módszerről.Persze rá bízom a dolgot ha úgy látja természetesen vállalom bármit is kell majd a fiamért.

Viszont ha megvan rá a lehetőség célzottan ezt a módot választanám, mennyi esélyem van rá??Első baba.

2010. szept. 23. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, 20 évesen szültem az elsőt 4550 grammal gátmetszés-, repedés nélkül.
2010. szept. 23. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"záróizmok lazasága, elveszti a rugalmasságát a hüvely" ez sokaknál már szülés előtt megvan, mert nem edzik a gátizmot. intim tornával erősíthetők a záróizmok.

"lassú kitolás miatt a baba oxigénhiányos állapota" na ezt a doki úgy sem hagyja.

"elakadó végtagok" ez előfordulhat gátmetszés esetén is.

2010. szept. 23. 18:02
 13/14 A kérdező kommentje:

kedves utolsó így, hogy jobban belegondolok ebben teljesen igazad van és egyetértek veled. Utolsó előttinek pedig dupla grat a nagy babóhoz. Nem semmi.

Félek a szüléstől nagyon tele vagyok pozitív gondolatokkal de bennem van a félsz. Ennek ellenére megpróbálom ezt a gátvédelmes módszert ha sikerül jó ha nem akkor...

Nagyon köszi a segítséget lányok.

2010. szept. 24. 07:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!Én is 21 éves vagyok,3 hónapja született meg a kislányom 3470 grammal.Engem vágtak, sőt repedtem is.:S

Ez sztem egyénfüggő, ki mennyire tágul.

2010. szept. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!