Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan, aki a beöntés...

Volt olyan, aki a beöntés ellenére is esetleg a szülés közben "bekakilt"?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi van, hogy kezelik a szitut, stb? :-))
2008. dec. 21. 06:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ne izgulj tényleg nem ezzel lesznek elfoglalva.Én is az Istvánban szültem és nagyon rendesek voltak,mondták,hogy ez természetes.
2008. dec. 21. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Szent Istvánban szültem 3hete, és ott nincs beöntés.. Szóval nekem is jött minden, és még ráadásul apás szülés volt, de hid el, ott abban a percben pillanatban senki sem foglalkozik vele, sőt nekem az orvsom egyfolytában azt hangoztatta, hogy kakiljak mert akkor jönni fog a baba is.. És hát jött is.. :)

Könnyű szülést Neked!

2008. dec. 22. 11:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Már sok helyen nem kötelező én azért kértem a saját magam megnyugtatására.Érdekes visszagondolni, hogy ez volt a legnagyobb problémám :o) hidd el addig jó, míg tényleg csak ezen kell rágódni.Ott annyi cucc lessz, hogyha besikerül némi kaksi senkinek sem fog feltűnni, mert a szülésznők pikk-pakk eltűntetik a nyomokat hisz a baba miatt nem maradhta ott semmi.

Könnyű szülést!!

2008. dec. 22. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!