Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan, aki a beöntés...

Volt olyan, aki a beöntés ellenére is esetleg a szülés közben "bekakilt"?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi van, hogy kezelik a szitut, stb? :-))
2008. dec. 21. 06:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
en nekem nem adtak beontest , szulesnel es besikerult kakilnom ez van:) nem azzal fognak foglalkozni elhiheted ha besikerul es amugy meg te se erzed mikor jon ki a kaki:)
2008. dec. 21. 07:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kaptam beöntést, enélkül is szépen kitisztultam, sokat mentem wc-re az elején. Utána nem is volt semmi azt hiszem, bár szülés közben nem igazán ezzel foglalkozik az ember lánya.:-)
2008. dec. 21. 08:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom, hogy ez akkor nem fontos, csak érdekelt a dolog...
2008. dec. 21. 08:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én össze nem kakiltam magam szülsé közben viszont az első nyomásnál szembepisiltem a szülésznőt..

Nagyon cikinek éreztem de csak egy pillanatig mert senki nem azzal foglalkozott. Megdícsértek milyen ügyesen nyomtam..

Ilyen bárkivel megesik!

2008. dec. 21. 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
szió! na velem sajna megtörtént... beöntés ellenére is, mivel 13 órát vajúdtam, a kitolás kezdetén már megint volt egy kis bélsár... tulajdonképp csak én foglalkoztam vele egyedül. mindenki más baromi természetesnek vette. ja, és a szülésznőm azonnal diszkréten cselekedett és el is tüntette gyorsan ami kijött. a férjem észre sem vette. szóval ne aggódj! ha ilyen megtörténik, nem érdekel majd senkit. engem is csak kb. 2 mp-ig :)
2008. dec. 21. 08:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is átestem ezen, a beöntés ellenére. Semmit nem vettem észre, sem magamon, sem a jelenlevőkön. Utólag mondta el a párom, már itthon, de ő sem tulajdonított ennek semmi jelentőséget.
2008. dec. 21. 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, előfordulhat, főleg akkor, ha hosszabbra sikerül a vajúdás és eltelik néhány óra a beöntés, illetve a kitolás között.

De hidd el, akkor tényleg nem fogsz ezzel foglalkozni, utána még még annyira sem, mert a szülést követő napokban ez lesz a legkisebb problémád! :-)

Én nem kaptam beöntést, de akkor nem is érdekelt, hogy jött-e kaki vagy sem. Nem vettem észre semmit. A férjem végig egyenesben látta az egészet és napokkal később jutott eszembe megkérdezni, hogy volt-e baleset. Azt mondja, hogy nem volt, de ha lett volna, az sem gáz, mert felkészült rá, hogy megtörténhet, a szülésznők és a dokik pedig főleg tisztában vannak vele.

Nézd az egészet úgy, hogy ha lesz, akkor az kell ahhoz, hogy a babádat hamarabb meglásd! :-)

2008. dec. 21. 09:00
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Szia!Megesik hogy bekakilsz de ezzel tényleg senki nem törödik!Vagy azért mert a szülőnő kevésbé űríti ki a beöntést,vagy a hosszú vajúdás miatt esetleg nincs is idő a beöntésre!

Egyrészt Te ezt ilyenkor nem érzed másrészt a szülésznő nem foglalkozik vele!Üdvözlettel egy szzülésznő!

Hány hetes pocakos vagy?

Hol fogsz szülni?

2008. dec. 21. 09:29
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
en kulfoldon szultem, ahol nem adtak beontest. Se kakilnom, se pisilnom nem kellett, viszont a gaztol, amit be kellett lelegeznem, hanytam:-)
2008. dec. 21. 13:05
 10/13 A kérdező kommentje:

39 hetes leszek, lassan... 12.30.-ra vagyok kiírva. :))

A Szent István kórházba fogok majd szülni.

2008. dec. 21. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!