Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debrecenben Aki a Kenézyben...

Debrecenben Aki a Kenézyben Dr. Demeter Miklósnál szült anyukák Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Éedemes megfogadni? Aki megfogadta mennyit adott a doktor úrnak? van fix tarifája... Várom a válaszokat akár priviben is!!!!!
2010. szept. 21. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 08.04-én szültem, és ő volt a fogadott dokim:) Nagyon meg voltam vele elégedve. Szerintem érdemes megfogadni. Nincs fix tarifája, mi 50ezret adtunk a szülésre +20ezret a terhességem alatt. Mikora vagy kiirva?
2010. szept. 21. 23:42
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ! 2011.04.01.-ére vagyok kiírva.

Egyébként járok hozzá vizsgálatra és nagyon megvagyok vele elégedve!!ha minden doki olyan rendes lenne mint Demeter akkor semmi gond nem lenne!Csak kiváncsi voltam az emberek tapasztalataira!Nagyon szeretném megfogadni(szerintem meg is fogom)csak anyagilag nem állunk olyan fényesen..de biztosan meghálálom majd a kedvességét!!!Csak én kevesebbet tudok majd adni mint ti!(első válaszolóra gondolok)Mikor beszéljek Doktor urral,hogy szeretném megfogadni hanyadik héttől?és hogy mondjam neki???írj légyszi!!!!

2010. szept. 22. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 18.heti UH-os papiromat mutattam meg neki, és akkor mondtam, hogy doktor úrnál szeretnék szülni. Mondta, hogy rendben, megkérdezte tudom-e a tell. számát, ha bármi van hivjam nyugodtan. Mikor én szültem más is szült Demeternél, ő 30ezret adott neki. Vele is ugyan olyan kedves volt mikor lejött a kórterembe. Ha bármi kérdésed van nyugodtan irj, igy este tudok válaszolni, mikor manó elalszik:D
2010. szept. 22. 23:02
 4/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Szerintem 30ezret én is kitudok szorítani!Amikor beindult a szülés mondtad,hogy Demetert fogadtad meg és akkor hívták,hogy ő szülesszen meg??Remélem ő nem olyan doki,hogy ha elmegy szabira akkor átpasszol másnak..(szerintem ő attol korrektebb)Vizsgálatokkor mindíg adtál pénzt?én kb. 5 alkalomból 3szor adok.ha megfogadom akkor minden alkalommal elvárja?(vagy nem is igazán várja el)

2010. szept. 23. 07:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Demeter jó orvos!
2010. szept. 23. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem várja el minden alkalommal, hogy adjál pénzt. Volt, hogy leűlt mellém kint a váróteremben, és ott nézte meg az UH-os papirom, ha akartam volna akkor sem tudtam volna odaadni neki a pénzt:) Nekem éjjel 11-kor folyt el a magzatvizem, de mivel túlhordtam manót 2 naponta jártam Demeterhez, igy tudtam, hogy ügyeletes pont. Felhivtem és mondta, hogy mennyek be. De ha nem lett volna bent, akkor a portán szóltam volna, és máris hivják. Még úgyis sok idő mire ő kell (zuhany, infuzió, stb) Tehát beér időben:)

Abszolult földön járó doki, van is sok kismamija, szeretik nagyon:)

2010. szept. 23. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és ő tudja úgy is előre mikor megy szabira. Ha pont abban az időben akkor azt mondja neked szerintem, vagy nem válal. Korrekt dokinak tartom nagyon. Rengeteget olvasgattam a neten a dokikról, róla 1 rosz vélemény nem volt, örülök, hogy végül őt választottam:)
2010. szept. 23. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is nála szültem májusban.Sajnos mi csak ajándékcsomagot tudtunk adni, mert a párom munkanélküli lett szülés előtt 2 héttel:(Azóta már szerencsére van munkahelye.
2010. okt. 8. 09:02
 9/10 A kérdező kommentje:
09:02---- és megfogadtátok Demetert?vagy csak ő volt az ügyeletes??
2010. okt. 8. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó vagyok.Fogadott orvosom volt.Írj e-mail-t nyugodtan,ha gondolod.

Encsi

2011. jan. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!