Debrecenben Aki a Kenézyben Dr. Demeter Miklósnál szült anyukák Mi a véleményetek?
Köszönöm a gyors választ! 2011.04.01.-ére vagyok kiírva.
Egyébként járok hozzá vizsgálatra és nagyon megvagyok vele elégedve!!ha minden doki olyan rendes lenne mint Demeter akkor semmi gond nem lenne!Csak kiváncsi voltam az emberek tapasztalataira!Nagyon szeretném megfogadni(szerintem meg is fogom)csak anyagilag nem állunk olyan fényesen..de biztosan meghálálom majd a kedvességét!!!Csak én kevesebbet tudok majd adni mint ti!(első válaszolóra gondolok)Mikor beszéljek Doktor urral,hogy szeretném megfogadni hanyadik héttől?és hogy mondjam neki???írj légyszi!!!!
Szia!
Szerintem 30ezret én is kitudok szorítani!Amikor beindult a szülés mondtad,hogy Demetert fogadtad meg és akkor hívták,hogy ő szülesszen meg??Remélem ő nem olyan doki,hogy ha elmegy szabira akkor átpasszol másnak..(szerintem ő attol korrektebb)Vizsgálatokkor mindíg adtál pénzt?én kb. 5 alkalomból 3szor adok.ha megfogadom akkor minden alkalommal elvárja?(vagy nem is igazán várja el)
Szia!
Nem várja el minden alkalommal, hogy adjál pénzt. Volt, hogy leűlt mellém kint a váróteremben, és ott nézte meg az UH-os papirom, ha akartam volna akkor sem tudtam volna odaadni neki a pénzt:) Nekem éjjel 11-kor folyt el a magzatvizem, de mivel túlhordtam manót 2 naponta jártam Demeterhez, igy tudtam, hogy ügyeletes pont. Felhivtem és mondta, hogy mennyek be. De ha nem lett volna bent, akkor a portán szóltam volna, és máris hivják. Még úgyis sok idő mire ő kell (zuhany, infuzió, stb) Tehát beér időben:)
Abszolult földön járó doki, van is sok kismamija, szeretik nagyon:)
Szia!
Utolsó vagyok.Fogadott orvosom volt.Írj e-mail-t nyugodtan,ha gondolod.
Encsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!