Miért baj, ha kimarad a vajúdás?
Nézd ennél lesz rosszabb. Mióta a lányom megszületett az anyám megzakkant.
Úristen hogy tartod a fejét,nincs elég tejed,túl sokat szopizod,miért nem hagyod sírni,miért hagyod sírni,miért eszik még mindig pépeset,kizárt hogy 3 hónapos kora óta fogzik,miért csak hetente kakil, tuti szülés utáni depresszió van( 2 nappal szülés után), mikor fog végre ülni, már most elnevelem mert visít, miért kell a gyerek alvásához igazodnod?
Ez még csak a jéghegy csúcsa ja és még csak 9 hónapos a baba. Ha igazat adok neki akkor csak még jobban rákezd,ha nemet mondok akkor én nem ilyen voltam régen. Az öcsém is mondja az okos dolgait,úgy hogy kézbe sem vette,de még gyerek közelében sem volt. Készülj fel a sok hülye tanácsra és nyugodt szívvel állj ellen😉
Köszi, nektek is.
22-es, az én anyám ugyan ilyen lett. Már apukám mondta neki, hogy kezd elmenni a józan esze :-)
Ja most itt nyaralok vele. Autóval mentünk le gyerek éktelenül sírt, anyukám: Miért sír?
-Mert fáradt,éhes és idegen helyen van.
Mire anyukám pofát vág, hogy túlmagyarázom... persze amint evett nyugodt lett,de persze én vagyok a hülye . Már szinte üvöltök vele,ma reggel is gügyög a baba erre anyám beront a szobába, hogy mi van a gyerekkel miért nem kapom fel,még a csipát sem tudtam kitörölni a szememből. Kezdd rohadtul elegem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!