Miért baj, ha kimarad a vajúdás?
Attól mert valaki császáros még vajúdhat. Főleg a sürgősségisek, ahol a végén mondják, hogy na jó, akkor kapjuk ki a babát, mert ez nem lesz így jó.
De egyik anyukatársam a második gyerekkel is program császárra ment be és hagyták egy ideig vajúdni, nemcsak úgy bement azt felvágták.
Én pl. a ége fele már azt mantráztam, hogy de irigylem a császárosokat. Elképzeltem ahogy egyszercsak megszűnik a fájdalom és vége.
Szerintem ne emészd magad ilye butaságon! De meg kell edződnöd, mert sajnos a gyereknevelés mint kiderült egy olyan dolog, amihez a szomszéd 70 éves Frici bácsi is jobban ért, mint a gyerek saját anyja.
Az elején zaklatnak a szoptatással (ha nincs elég tejed vagy meghiúsult akkor nem tettél mindent meg a babáért), ha viszont 1 év fölött szoptatsz, akkor egy beteg, perverz nőszemély vagy aki beleerőlteti a cicit a gyerek szájába, mert ettől érzed magad anyának.
És sorolhatnám... sok ilyen lesz, amikor mások jobban tudják, meg hallották... aztán még egy szobanövényt sem bír éltben tartani 2 hónapnál tovább. Nyugi. Enged el!
a) Ezt a hülyeséget ki mondta neked?
b) Miért hitted el?
Bár a kötődésetekhez ez a császár nem fog negatívan kihatni, szóval nem ezen múlik, de azért jó, ha van vajúdás, mert pl olyan hormonokat szabadít fel, amelyek segítenek a tej könnyebb beindulásában pl.
De hessegtesd el ezt a mondatot, bárkitől is kaptad. Minden rendben lesz a babád és közted és pár év múlva már úgy sem azt kérdi senki, hogy hogyan született, vagy hogy mivel tápláltad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!