Szerintetek ez már a szülés lesz?
Sziasztok!
Tegnap óta volt párszor hígabb hüvely váladékom. Színben ugyanaz, mint máskor, csak állagra volt más. Az orvos megnézett, azt mondta minden rendben a babával, egyszerűen csak változik a hüvely váladék a terhesség végére, illetve több is lesz.
Ma reggel mikor felkeltem, éreztem, hogy folyik valami. Nem sok, de érezhető volt. Megnéztem, rózsaszín és vízszerű. Reggel óta ez kb. 7x megtörtént. Ugyancsak rózsaszín és vízszerű, mint elsőre. Ezenkívül egész reggel volt egy ilyen megjön érzésem, vagy mondhatni mikor épp megjön a menstruáció - még nem fájdalmas, mindent csinál az ember, de azért érzi, hogy kellemetlen. Illetve fáj a derekam + nyomódik szét odalent. Úgyhogy felhívtam nemrég az orvost, aki azt mondta megnézi, mert ha tényleg magzatvíz szivárog, cselekedni kell. Viszont egy ideje jól vagyok, még mindig feszít odalent, de ez a menstruációs érzes nem igazán van jelen, csak gyengén. Tegnap bebolondultunk, ma megint? Feleslegesen? Szerintetek? Igazából csak a folyás miatt telefonáltam, nem pedig a fájdalom. Sajnos volt már a múltban vetélésem, otthon történt, még tisztán emlékszem, mikor elfolyt a víz és beindult az egész, azt hittem ott halok meg a wc-én. Tudom, a szülés az szülés, de épp ezért tartok attól, hogy járjuk megint a felesleges utat, mert nincsenek még fájásaim? Lezuhanyoztam, csak annyi, hogy még mindig jelen van ez a menstruációs, kellemetlen érzés, csak nem nonstop, néha itt-ott egy kis csípést érzek, görcsölést. Illetve odalent feszít. A baba aktív, aminek örülök. A mosdóban pisilés után, törlésnél éreztem, hogy jön valami még, rózsaszín lett a papír.
Akik átestek már a szülésen, segítenének? Igazából hol járok? Nem tudom miért, de feszült vagyok, egyszerűen idegesítő, türelmetlen érzés tört rám. Légyszi, mondjatok valamit, bármit, mert ez a várakozás a legrosszabb.
Köszönöm szépen!
Tuti?
Ahol én szültem, ott a protokoll az volt, hogy tíz óra után oxi, ha nincs fájás. De haza már semmi esetre, CTG pár óránként.
De nem minden hely ugyanaz, ezek szerint.
10 óra után elkezdődtek a dolgok, de csak ugye 15 percesekkel. Előtti menstruációs fájdalom volt csak, ami szinte említésre sem méltó. Most már 5 percesek, olykor 3-4. Hívtuk a kórházat, azt mondták nyugodtan menjek be, de talán jobb (nekem), ha még itthon várok, mert most úgy sem néz meg senki, rendszeres 3 percesek kellenek. Nem Magyarországon élunk egyébként.
Szóval szerencsére beindult, nem is sokat kellett várni, de mivel nem régóta kínlódok, gondolom úgy gondolják, hogy nem tágultam még eleget, úgyhogy várjak. Most a nappaliban gubbasztok, úgy vettem észre, hogy nem jó feküdni, pedig nagyon szeretnék aludni. De nem tudok, a fájások miatt. Ülve jobb, vagy állva, de sokszor akkor is pusztító. Kicsit csalódott vagyok, mert 5 percesekről volt szó. A legtöbbször azt hiszem megpusztulok, úgy fáj, sírtam is, ciki, nem ciki. De van, hogy bírható.
Gondolok rad!
Irj majd legyszi ha túl vagy rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!