A kitolási inger is edződik? Jelenthet nagyon közeli szülést?
Figyelt kérdés
Este ahogy lefeküdtem pár percre rá jöttek ilyen hasfeszülések, nem keményedés, nem a gyerek nyomta ki magát, a hasizom feszült meg mint erős nagydolognál vagy mint kitolásnál, azért olyan erős nem volt, de nem tudtam nem megadni magam az érzésnek olyan kényszerű volt. Egy jó 20 percig eltartott. Elsőnél ilyet nem éreztem, indított volt.
40. hétben vagyok így ideje már hogy történjen valami. Remélem a holnapi hidegfront is rásegít valamennyire.
2022. júl. 5. 13:40
1/3 anonim válasza:
Nekem csak 12 óra vajúdás után kezdődött az inger, előtte csak fájt a medence/comb tájéka nagyon, aztán egyszercsak elkezdtem érezni azt mintha nagyon kakilni kellene. Az volt a kitolási inger.
2/3 anonim válasza:
Előtte nem éreztem ilyet egyszer sem (1. Voltam)
3/3 anonim válasza:
Én sem éreztem ilyet egyszer sem. Szülés után 1-2 hétig viszont igen gát és végbél tájékon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!