Létezik hogy megreped a burok de nem folyik és nem szivárog a magzatvíz?
Figyelt kérdés
Este 10 körül hallottam a hasamban kis pukkanást és éreztem is hol. Jobb oldalt majdnem teljesen fent, tehát nem a gyomrom volt. Még nem volt ilyen érzésem eddig. De nem folyt a víz semennyire. Se akkor sem most. Fejvégű a kisfiam. Már 40. hétbe vagyok.2022. júl. 4. 06:26
1/4 anonim válasza:
Igen,ha a fej be van illeszkedve és a víz nem tud kifolyni.
2/4 anonim válasza:
Nem. Az èn gyerekem feje be volt illeszkedve, mègis Niagarakèt öntött el a magzatvíz. Annyi hely ilyenkor màr nincs, hogy a köldökzsinòr előreessen, de a vìz simàn kifèr.
3/4 anonim válasza:
Szia létezik. Tavaly szültem a kislányunkat. Nekem kb egy deci víz kifolyt és utána semmi. Mondták a kórházban, hogy ez azért van fent repedt meg a burok é nem lent.
4/4 anonim válasza:
Nekem is fent, oldalt repedt. Kijött egy deci utána semmi. Amikor felfektettek a vizsgáló asztalra, akkor az ilyen nagyobb erőlködéskor jött még ki, de se az autóban, se otthon, se séta közben.
Szerintem nyugodtan felkeresheted a szakrendelőt/kórházat ha bizonytalan vagy. Max bunkók lesznek, de erre fel lehet készülni lelkiekben.
Amúgy azóta mi újság???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!