Második babanal hogy indult a szulesetek mennyi ideig tartott durvább volt mint az első? Mik a tapasztalatok?
Elsőre magzatvíz szivárgással indult, fájások nélkül. Oxitocyn, kézzel tágítás, méhszáj lazító injekció, volt minden. 12 óra alatt lett meg. A kórházban indult meg, mert akkor még befektettek betöltött 40 hétnél. Vagyis nekem 40+3-nál kellett befeküdni, aznap éjszaka kezdődött.
A második szülésem fájásokkal indult, otthon, 40+1-nél. Brutál gyorsan erősödtek és rendszereződtek. 5-6 körül kezdtem érezni valamit, fél 7 körül kezdtem mérni. Fél 10-kor már 3-4 percesek voltak, 10-kor indultunk el a kórházba. És 11:02-kor kint volt a fiam.
Brutál intenzív volt az egész. Gyors volt és nagyon nagyon fájt az elsőhöz képest. De sokkal kevésbé sérültem.
Elsőnél lassan indult be 39+4 hetesen, 5 percesektől 12 óra volt, első fájásoktól kb 24, ennek az első fele persze elviselhető volt, bármit megcsináltam így.
Második szülésnél hirtelen indult be, első fájásoktól 8 óra volt. Intenzívebb de persze csak nem tartott olyan sokaig. Itt 39+6 hetesen indult a buli.
Első 39+2 naposan, éjfélkor elfolyt a magzatviz, hajnali 1 kor bementünk a kórházba,majd reggel 9 órára lett meg,rosszabbra számítottam,nem kaptam fájdalomcsillapítást,semmit,szép természetes szülés volt
A 2.baba,38 hetesen,este 10kor menszi görcsök,aludni sem tudtam rendesen,mert mindig felkeltem a görcsökre,hajnali 2kor bementünk a kórházba
Nagyon durva,intenziv fájásaim voltak órákon át,a végén könyörögtem,hogy császározzanak meg,mert meghalok,ez volt reggel fél 9kor,majd 11óra 20 perckor végre megszületett a 2.kislányunk
Nem tudom,hogy csináltam,hogy tudtam kibirni,nem hittem volna,én naiv,hogy a 2.jobban fájt,pedig mindenki mondta,én meg csak legyintettem,mondván a test ugyis emlékszik mindenre,mert 2 éve szültem elötte...
Több baba nem lesz,nem is akartunk,de ilyet átélni nem akarok
Még friss az élmény, 8 hete szültem
Még kontrollra sem mertem visszamenni,erőt kell vennem magamon,és időpontot kérnem
Könnyű szülést,jó egészséget,hamarosan babázhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!