Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csináltál éppen, mikor...

Mit csináltál éppen, mikor beindult a szülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok anyukák, első babámmal járunk a 40.hétben, így most már tényleg csak várakozással és pihenéssel töltöm az időt, igy jutott eszembe a kérdés, pusztán kivancsiságból, ki mit csinált épp akkor, hol volt, mikor beindult a szülés? Érezted már előtte, hogy aznap lesz a nagy nap, vagy teljesen váratlanul jött?

2022. júl. 2. 07:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Híreket olvastam itthon, aztán feltűnt, hogy szinte pontosan 10 percenként jönnek a fájások. Ez délután 4-kor kezdődött. Aznap reggel voltam nst-n, már eléggé nehezemre esett menni, nőgyógyász is megvizsgált, egy ujjnyira voltam kitágulva. Azt mondták, h 2-3 napon belül biztosan megszülök.

Este 11-kor indultunk be a kórházba 3-5 percesekkel, hajnal 5-re megszületett a fiam.

2022. júl. 3. 07:45
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Feljeltem,telefonaltam anyukammal,majd mikor letettuk,elkezdtem az elso fajast erezni,ami annyire gyemgevolt,hogy alig vettem eszre 😅
2022. júl. 3. 07:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ebéd után lefeküdtem aludni (a kórházban voltam már a terhespatológián), de még alig helyezkedtem el, amikor hirtelen elfolyt a magzatvíz.

Nem volt előzménye, aznap semmi különöset nem mutatott az nst sem.

2022. júl. 5. 22:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat. Nálunk vegulis hajnali fél egykor a semmiből elfolyt a magzatviz, 2:45tol már 5-3perces fajasai voltak,július 4-én 11orakor született meg a pici fiunk
2022. júl. 12. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!