Kórházi csomagban ezek szükségesek?
Van pár dolog a listán, ami nem tudom, tényleg olyan fontos-e.
Az egyik a köntös. Pár hét múlva esedékes a szülés, tehát még mindig meleg lesz, kell-e bentre köntös?
Illetve írnak ilyet, hogy sportkupakos kulacs. Ez gondolom azoknak, akik esetleg nem bírnának felkelni, kényelmesebb inni belőle?
De felkelni ígyis- úgyis fel kell gondolom.
Cumit kell bentre? Ez nincs rajta, csak egy ismerőstől kérdezték bent.
Télen szültem, nem kellett köntös akkor sem.
Kulacs sem hiányzott. Simán ittam a félliteres üvegből is akármennyire fájt.
Cumi meg ahogy gondolod. Én nem vittem, de megbántam. Behozatnibsem tudtam a covid miatt.
Konkrétan 24ből 20 órát cicin volt a lányom, jó lett volna, ha legalább enni tudok úgy, hogy nem ordít.
Itthon cumis lett
Hú, nagyon hasznosakat írtatok, mindenki! Jó, hogy megkérdeztem!
Akkor veszek olyan üdítőt, aminek olyan a teteje, erre abszolút nem gondoltam.
Akkor bizt kedvéért cumit meg üveget is teszek.
Remélem nem felejtek el semmit 😬
Május derekán szültem, rohadt meleg volt, ott lógott 2 napig érintetlenül a köntös az ágyam mellett. Aztán mikor megindult a tejem, úgy elkezdtem fázni, hogy egy napig szinte le sem vetettem a köntöst és még zoknit is húztam... szóval lutri. És ahogy előttem is írták, ha kórházi hálóinget kell viselned, jól jöhet valami, ami takar. Szóval én biztos pakolnék a helyedben egy vékony köpenyt.
A "szopókás" üveg sokban meg tudja könnyíteni a dolgod, akár hogy is szülsz.
Ha szoptatni akarsz, akkor a játszó cumi teljesen felesleges. Viszont az üveg jó, ha ott van, ha netán valami nehézség adódna.
Jana 1l-es ásványvizet vittem (2 palackkal), ez félig-meddig sportkupakos, Tescoban találtam, praktikus volt császár után. Mire kiittam, már tudtam mozogni, és kértem vizet meg teát a nővérektől (teát csak egyszer, mert borzalmas volt) kancsóba és pohárból ittam.
Köntöst pécsen kötelezően kérik a gyerekágyas osztályon babafürdetésnél, pedig júni végén szültem és már akkor is botrányos meleg volt...
Nekem a hat váltás bugyi meg hálóing volt felesleges, meg a szülés utáni betét, de ezt ugye előre nem tudhatja az ember... ha besárgul és bent tartanak egy hétig, akkor ki lehet pörgetni ennél több hálóinget is.
Hát akkor viszont egy ilyen vékony anyagú valamit kéne beszerezni, nem ezt a plüss köntöst 🤔
Szeretnék szoptatni, remélem összejön ez is 🙏
De igen, sosem lehet tudni...
Köszönök mindent választ!
27
Anno tescoban vettem vékony,rövidujjú köntöst. Sima világosszürke. Nézz szét ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!