Hogy vetted észre hogy szivárgott a magzatviz?
Milyen mennyiségben jön? Érzel valamit, mintha folyásod lenne, vagy attól "erősebb"? Van neki szaga? Milyen az állaga?
SOk kérdés tudom, bocsika érte de ez ugy egy témakör...

Nekem pisilés közben kezdett el csepegni.Éreztem ugye a pisit, és plusz még valamit.Aztán amikor felálltam, éreztem hogy valami csorog,először arra gondoltam, hogy már a vizeletem se tudom tartani,de aztán kis idő múlva újra pisilni kellett és ugyanez megismétlődött.Csorgott lassan a lábamon végig.Másnap délelőtt már sírt:-)
A víznél kicsit sűrűbb, jó esetben színtiszta és nincs szaga .

Nem tudom, mióta szivárgott már, amikor is végül észrevettem, hogy híg és valamivel több mennyiségű folyásom van. Mivel aznap mentem NST-re, benn fogott a doki és megindítottak...
Híg volt, víz-szerű és nem volt semmilyen szaga...

nekem véres volt. Éreztem egy pukkanást, de akkor már fájásaim voltak többnyire rendszeresek. Nagyon nem akartam kórházba menni, nyugtatgattam magam, hogy még ez nem az. De anyám addig mondta míg el nem mentem zuhanyozni, és ott ahogy levetköztem, kicsöpögött két hatalmas véres csepp. Lezuhiztam, és utána is. Mikor felöltöztem már szivárgott, nagyon rossz érzés volt. És a kórházban is tovább véresen. Nincs szaga amúgy, sokaknál színe sincs. Én a tágulástól véreztem.
22/L

Nagoyn félek hogy nem fogom észrevenni!:( Köszönöm a történeteket.
Minden jót nektek!!!

Nem vettem észre.
Azt hittem, a gyerek "táncol" a hólyagomon, korábban is sűrűn előfordult.
A doki vizsgált, amikor elment a víz, a szülőszoba ajtajában még azon derültünk, hogy nem vettem észre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!