Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után más is hipochonder...

Szülés után más is hipochonder lett?

Figyelt kérdés
Világ életemben hajlamos voltam bemagyarázni magamnak betegségeket. De nem komolyan, csak ha valami problémám volt, egyből a legrosszabbra gondoltam. De mióta szültem, ez sokkal rosszabb. Mindig bemagyarázok magamnak valamit, állandóan halálfélelmem van. Ez el fog múlni? Másnál is volt ilyen?
2022. jún. 28. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos nálam is ez van. Talán azért is, mert amikor a gyermekem kicsi volt, gyakran volt beteg. Azóta mindentől parázok, mindig olvasgatok, mindent túlgondolok. Gyakrabban is vagyok beteg, pedig szülés előtt szinte semmi bajom nem volt soha. Az is igaz, hogy a terhesség után lett egy autoimmun betegségem, ami sok mindenre kihatással van.
2022. jún. 28. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem, ilyen lettél, ez vagy. Meg kell birkóznod magaddal.
2022. jún. 28. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Igen

Szülés utáni depresszióm lett majd pánikbeteg lettem.

Először esténként alvásnál szédülni kezdtem, majd 1 hétig tartó fejfájásom lett amikor is bebeszéltem magamnak ,hogy agydaganatom van.

Elmentem az sztk.ba ahol megállapították, hogy nincs bajom. És frontint irtak fel nekem , mert szerintük fáradt vagyok.

Aztán 1 héttel később elmentem magánorvoshoz is mert nem hittem el,hogy nincs daganatom.

Aztán vérvételre is elmentem.

Végül pszichológushoz mentem, aki segített, de nem teljesen. Viszont azóta nem görcsölök rá ennyire dolgokra

De még mindig hajlamos vagyok bebeszélni magamnak mindent..

2022. jún. 28. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb.nálam is ez van.Mindig féltem,de most eléggé felerősödött.garatgyulladás(biztos garatgyulladás)derékfájdalom biztos megint valami komoly.Kiderült van egy tályogos gócos fogam.Remélem ha ezt kikezelik minden bajom elmúlik,mert este néha már nehezebben alszok el......(mi van ha a fog rámegy a szivemre)borzasztó.Én jógázok,meditálok esténként(most kezdtem)olvasgatok,próbálom elterelni a figyelmem.Hátha neked is segít ilyesmi
2022. jún. 28. 17:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Én most a fogamzásgátló miatt paráztam be. Mert mi van, ha trombózis lesz, meg ilyenek. Borzalmas. Pedig előtte évekig ugyanezt használtam. Pánikolok totál feleslegesen állandóan. :/

Lehet, hogy a meditációt ki kellene próbálnom. Vagy valami figyelem elterelés kellene.

2022. jún. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!