Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Nagyon hipocho...

Lehetek terhes? Nagyon hipochonder vagyok!

Figyelt kérdés

Kb egy hete feküdtem le a barátommal (a ciklusom 12. napján). Óvszerrel védekeztünk, és a barátom bennem ment el, de megnézte a gumit utána, de nem volt vele gond. De én éreztem, hogy nedves alattam a lepedő... Tudom, hogy vszeg az én nedvem volt, de mégis rettegek, hogy terhes lehetek. Egyfolytában éhes vagyok ráadásul.:/ Segítsetek!!!

Amúgy 18 éves vagyok és nem vagyok debil.:) Tudom, h ez az 50000000000. "lehetek terhes" kérdés, de akkor is félek.:S

2010. okt. 1. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem volt semmi gond az óvszerrel 1000% h nem vagy az.. az h nedves volt alattad a lepedő az akár amiatt is lehetett, hogy megizzadtál, vagy pedig igen, az a te nedved volt. Ha ennyire parázol írass fel gyógyszert + használjatok gumit, így ha bármi adódna, ott van még az is, hogy véd a gyógyszer + így nem paráznál rá ennyire:)
2010. okt. 1. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
ha ennyira parsz várd még megjön...ha nem jön meg teszt. de kb kizárt.
2010. okt. 1. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Naná, hogy nedves volt alattad a lepedő, az intenzív szex leizzaszt.
2010. okt. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!