Vihar előtti csend lenne?
Figyelt kérdés
Tegnap és tegnapelőtt is nagyon erős jóslóim voltak egész nap. Sok keményedés mensis görccsel derék fájdalommal. Meleg zuhanyra sem múlt el de nem is rendszereződött.
Semmire nem voltam képes, feküdtem pihentem, akkor is éreztem. Vártam a csodát.. Na ezt mára nagyjábol elvágták bennem... Volt egy két fájás de messze nem annyi és nem olyan erős. Tegnap reggel voltam nst-n de nem mutatott semmi vészeset.
Második baba, az első indított volt így nem nagyon tudom minek vegyem ezt. 39.héten vagyok így örülnék ha megindulna a kifelé. Tudom mindenkinél más... de mire figyeljek még esetleg? Vagy hogy tudnék "rásegíteni"?
Köszönöm
2022. jún. 28. 13:18
1/2 anonim válasza:
Légy türelmes, a baba tudja a dolgát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!