Ez miért lehet? Talán "vihar elötti csend"? Minden elmúlt?
2napja olyan fitt vagyok hogy csak na..
elmúltak a jóslók pedig nagyon sokszor fájdalmam volt,keményedés is alig alig van(pedig mult héten voltam dokinál és már most ctg-re utalt)3100volt akkor a méhszáj,holnap lesz ctg.
szal nem furi h egyszerre most minden elmúlt?olyan "mintha" nem lennék terhes??Talán készülődik?tapasztalat?34km
Nekem ilyen 37-38 hetesen volt, semmit sem éreztem, teli lettem energiával. De csak 40 hét 3 napra szültem.
Bizonyára készülődik a tested, de ez még nem jelenti, hogy holnap szülsz.
Ez az érzés, "hogy olyan, mintha nem is lennék terhes" kb. szülés előtt 2-3 héttel jelentkezik, nálam is így volt, 38. hét körül előjött, ezzel egy időben a takarítási láz, hogy minden rendben legyen. Nagy ablakpucolásokat csináltam és semmibe nem fáradtam el.:) És pont a kiírt napon szültem.
Ugyanígy volt a sógornőm is, nála is mindhárom esetben 2 héttel szülés előtt volt így.
takaritok folyamatosan megállás nélkül:)
ablakpucolás,függönymosások hada,fugát pucolok 2napja :)
remélem nincs sok hátra..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!