Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ez a vihar előtti csend?

Lehet ez a vihar előtti csend?

Figyelt kérdés

A nagyon aktív babám 1-2 napja kevesebbet mozog mint szokott. Szülés előtt nektek is kevesebbet mozgot? Mostanában egyre többet keményedik a hasam, fájdogál a derekam és sétálásnál minden lépéskor úgy érzem, mintha belülről szétszakadnék. Jelentkezett nálam tegnap este egy kis hasmenés is, előtte lévő nap meg hánytam. Olvastam valami szülés előtti öntisztuló folyamatról...lehet nálam is ez van? Január közepére vagyok kiírva, de a dokim szerint nem húzzuk ki addig a méhszájam miatt(1110). Annyira izgulok, első babám lesz. Lehet ez a közelgő szülés jele?

36hkm

2011. dec. 21. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon lehetséges!

Nekem is volt hasmenésem szülés elöt. A hacsikarások a férjemnek lettek gyanusk, hogy 40 percenként jöttek.

A sogornömnek pedig derékájása volt.

2011. dec. 21. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak ilyesztgetni, de ilyen méhszájértékkel nagyon valószínű, h hamarosan szülni fogsz. Addig is pihenj nagyon sokat mert még korai lenne, ha megszületne a babád. Az első babám nekem 37+5 hetesen született, de még neki is kellett volna 1-2 hét , h maradjon,de ő valamiért jönni akart.
2011. dec. 23. 14:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Folyton fájogat a derekam, de 3napja nem sokat tudok pihenni, folyton talpon vagyok, hiszen készülök a karácsonyra...
2011. dec. 23. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így volt,kb 5-6napig tartott aztán elfolyt a magzatvíz. Jó babázást:)
2011. dec. 24. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!