Letezik, hogy nem csak a gatat varrjak?
Figyelt kérdés
2 hete szultem es most mert megnezni milyen. A gaton kivul a huvely felett is latok egy cernadarabot. Az lehetseges hogy szakadtam es ott is ossze kellett varrni? 😳 Az orvos nem mondott semmit. Annyit tudok hogy belul nem varrt.2022. jún. 26. 18:56
1/8 anonim válasza:
Igen, lehet felfele is szakadni. Èn nem szakadtam szerencsère sehol, de olvastam olyanròl aki felfelè òriàsit szakadt. (Nagyon jòl gyógyult szerencsère)
2/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy minimális, inkabb csak repedés felfelé, azzal nem csinaltam semmit, de mondta az orvos, hogy tudjak róla. Be is gyógyult magatol, viszont elég sokáig érzékeny volt, jobban éreztem, mint azt a részt, ahol varrtak
3/8 anonim válasza:
A gátmetszés során nem csak kívül van vágás, belül is látszik...
4/8 babyboom567 válasza:
méhnyak, hüvelyfal, gátvarrásom is volt, minden szakadt.
5/8 anonim válasza:
3as vagyok, hiába pontozott le valaki, nem írtam hülyeséget:
Nyugodtan nézzétek meg, bábun mutatja be, nem emberen.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, gondoltam hogy felfele szakadtam es azert varrtak ott is, csak ilyenrol meg sose hallottam 😖 3-as nem pontoztalak le, a "belul nem varrt" at ugy ertem, hogy a mehnyak, huvely nem serult
2022. jún. 26. 20:42
7/8 anonim válasza:
Kérdező, a gátmetszés miatt eleve kell varrni minimálisan belül, azaz hüvelyi is érinti .Mert ha gátat varrtak, gondolom, vágta az orvos, vagy magától szakadt?
8/8 anonim válasza:
4#
Nagyon sajnálom!
Unokanővérem is szanaszét szakadt belül 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!