Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen amikor a nyákdugó távozik?

Milyen amikor a nyákdugó távozik?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert tegnap ahogy megvizsgált az orvos utána ilyen barnás váladék távozott!

Azóta folyamatosan folydogál valami barnás hol kevesebb hol több!+9.hetes vagyok és egy ujjnyira vagyok nyitva!

Egész nap keményedik a hasam de ezek még nem olyan fájások!Volt már így valaki?

Köszönöm a válaszokat!

2008. dec. 19. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Gondolom 39 hetet akartál írni. Nekem is olyan barnás valami folydogált, egyik nap kicsit több, másik nap kicsit kevesebb, nekem is keményedett a hasam, és szintén egy vizsgálat után kezdődött. De ez nekem csak a betöltött 40 héten kezdődött, és pont a 41 hétre szültem meg.

Könnyű szülést kívánok.

Üdv, 5 hónapos kislány anyukája

2008. dec. 19. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! A nyákdugó barnás, de zselés állagú valami, nem igazán folydogál, de valóban hosszabb idő, amíg távozik (nekem kb. fél nap volt). Nekem utána még napokig eltartott, míg meglett a kisfiam. Könnyű, problémamentes szülést kívánok! 5 hós kisfiú anyukája
2008. dec. 19. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha valami folydogál az magzatvíz is lehet. Nekem a nyákdugó után szépen elfolydogált. Ha erősödne vagy vizesedne, akkor lassan indulhatsz szülni...:-D Max 1-2 nap lehet hátra, kitartás.

Sok sikert!

2008. dec. 19. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Remélem nem sok van hátra már szeretnék túl lenni a szülésen!

Ja igen 39 hetet akartam írni elnyomtam a hármast!

2008. dec. 19. 20:36
 5/6 anonim válasza:

Szerintem a legegyszerűbben,a leggyorsabban és a legmegnyugtatóbban a kezelőorvosodtól kaphatsz választ!

Nem bízol benne??

A szüléskor szükség lesz rá....

2008. dec. 19. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem mikor megvizsgált a doki, és utána barnáztam, rá 4 napra meg is szültem a babácskámat :)

A vizsgálattól valahogy nekilódult a nyákdugó, az távozott 4 napon keresztül szépen lassan... Aztán jöttek a fájások... Aztán a baba :) :)

2008. dec. 20. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!