Visszautasithatom, hogy terminus tullepes miatt
befektessenek? Felelotlenseg lenne?
Figyelt kérdés
Mar egy hete minden nap jarok NST-re + egyik nap uh, masik nap magzatviz vizsgalat. Minden eredmeny tokeletes, vernyomasom jo, nem vizesedek. Azt mondtak, hogy 41. heten be kell fekudni, de nem tudom mi egyebet csinalnanak bent. Be tudnek menni minden nap a korhazba. Legfokepp a kislanyom miatt nem szeretnek befekudni, meg nincs 2 eves. Szerintetek felelotlenseg lenne, ugy hogy tovabbra is mennek minden nap ezekre a vizsgalatokra?
Akkor vizsgàljàk óránkènt, ha indokolt.. ha indokolt, akkor haza sem megy az ember màr nyilvàn.
Konzultàlj a főorvossal.
Nekik csak jó, ha nem ágyat foglalsz.
2022. jún. 9. 08:46
12/24 anonim válasza:
Ha tényleg minden rendben van, visszautasíthatod. Én is azt tettem, igaz nem is voltam annyira kényszerítve, de én kihúztam 41+5 napig és 42 héten indítottak. Ha minden eredményed jó, nagyobb esélyed van, hogy otthon nyugiban beindul. Kitartás!
2022. jún. 9. 08:48
13/24 anonim válasza:
Egyedul a penz miatt fektetnek be Magyarorszagon, ha befektetnek penzt kap erted a korhaz.
Kulfoldon dolgozom korhazban, sehol masutt nincs ez az ostobasag.
2022. jún. 9. 10:44
14/24 anonim válasza:
13!
Külföldön, pl Hollandiaban az is bevett szokás, hogy 3 órával a szülés után kifeszített a frissen szült nőt, vagy hogy egy reggeli epe műtét után délután már mehet haza.
2022. jún. 9. 11:00
15/24 anonim válasza:
14-es, tudom, Angliaban is. Teljesen normalis, sehol nem aszalodnak napokat a korhazban, ha nincs komplikacio.
2022. jún. 9. 11:13
16/24 anonim válasza:
14. És ez miért baj? Ha bármilyen komplikáció volt nem engedik haza, de ha minden simán ment miért kell bent lenni kényelmetlenül? Otthon is csak azért szokás, mert erre kap pénzt a kórház.
2022. jún. 9. 11:17
17/24 anonim válasza:
De a kérdező Magyarországon van.
2022. jún. 9. 11:17
18/24 anonim válasza:
17-es, igen, a kulfoldi peldat azert hozzuk, hogy nem egeszsegugyi oka van a befektetesnek ( az ugye megint mas teszta, de azt mondtak volna) hanem mert a korhaz penzt kap erte. Tehat nyugodtan elutasithatja.
2022. jún. 9. 12:18
19/24 anonim válasza:
18!
De hiába hozod, mert teljesen más rendszer. Írtam Hollandiát. Ott pl egészséges terhesség esetén orvos nem is lát, csak szülésznő.
Itt a betoltott 42. hét után számít tulhordasnak.
Lehet még peldalozni, de felesleges, hiszen a helsi rendszer a lényeges.
Elutasításra, nem kell befekudnie. De hogy jó ötlet e?
2022. jún. 9. 12:25
20/24 anonim válasza:
19. De nincs még 42 hetes. Senki nem is javasolta, hogy 42. Hét után utasítsa el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!