Mennyire igaz az, hogy a második baba általában előbb jön a kiírt dátumhoz képest? Nálatok hogy volt?
Első kislányomat 2019 októberében szültem, 38+6 hetesen indult be a buli és 39+0 hetesen bújt ki.
A tesóval jövőhét péntekre vagyok kiírva. Várható hogy a héten kibújik?
Ma vagyok 38+5 hetes
Az első 38+4-re, a második 38. hétre jött kereken.
Nálunk "bejött", de nyilvánvaló oka volt: gyengébb volt a méhszáj, hamar nyílt, már a 32. héten kórházban voltam miatta (utána kiengedtek). Az elsőnél a szülés napjáig zárt volt.
1. 38+5
2. Kiírt napon indították
Kénytelen volt előbb jönni, mert programcsászárral a kiírás napját követő napon született meg. Enélkül nem tudom, mennyit húzott volna rá. De valószínűleg jócskán, mert éppen amiatt császároztak meg, hogy nem volt megfelelő a reggeli nst-n a szívhangja, viszont még túlságosan fent helyezkedett el, tehát nem úgy nézett ki, mint aki meg akar születni - nem akarták megkockáztatni, hogy esetleg pár nap múlva még rosszabb értékeket produkáljon, inkább "kiszedték" (már bocsánat 😃).
Azért a bátyját nehéz lett volna überelni, ő 41+3-ra született, akkor is indítással, magától még ő sem akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!