Mennyire igaz az, hogy a második baba általában előbb jön a kiírt dátumhoz képest? Nálatok hogy volt?
Első kislányomat 2019 októberében szültem, 38+6 hetesen indult be a buli és 39+0 hetesen bújt ki.
A tesóval jövőhét péntekre vagyok kiírva. Várható hogy a héten kibújik?
Ma vagyok 38+5 hetes
A fiam 2019 áprilisban, 39+6ra szúletett. Semmi előjele nem volt, reggel magzatvíz szivàrgással mentem be, estére meglett.
Most a lányommal a 36.héttől jóslók, csont fájás ottlenn. 38.héten elment a nyákdugó, beilleszkedett a feje. Tegnap lett meg, 39+2 papiron. Mérete szerint pedig napra pontosan.
Nekem mindkettőt a 42.héten indították. Az elsővel még jóslóm se volt és hamar császár lett, a másodiknál voltak jóslók, tágítás, oxitocin és burokrepesztés mellett itt lett vajúdás, de az is császár lett.
Az első, a lányom esetén nagyon magasan tapadt a lepény és ra is tekeredett a zsinórral, nem ért le rendesen. A másodiknál jó lett volna minden, de az első császár hege elengedett, azt mondták, azért nem indult magától valószínűleg.
Első gyerek : kiírt napon
Második gyerek : kiírt napon
Harmadik gyerek;2 órán múlt , hogy nem a kiírt napon született
Szerdai napra voltam kiírva , a kisfiam pedig, kedd este 22:05- kor született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!