Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet vaklárma egy szülési fájás?

Lehet vaklárma egy szülési fájás?

Figyelt kérdés
Volt már valaki ilyen helyzetben? Első babámat várom és elég cikis lenne bemenni, hogy jaj mindjárt szülők, Közben pedig nem is. 38 hetes
2008. dec. 19. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
érezni fogod tuti...ha rendszeresen jönnek fájások s egyre erősödnek...nem fogsz tévedni de ha teheted maradj otthon minél tovább felesleges hamar bemenni...szép szülést
2008. dec. 19. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:

12 napja szültem, és fogalmam nem volt, hogy milyen egy fájás. Ezért drukkoltam, hogy úgy induljon el a szülésem, hogy elfolyik a magzatvíz, mert az a tuti. Na persze nem így történt, hanem fájásokkal indult. Viszont azt nem lehet összetéveszteni semmivel. Jöttek a fájások, elég rendszeresen, sétálgattam, nem múlt el, aztán zuhanyoztam, akkor se múlt el. Aztán elkezdtem nézegetni az órát, és kb 5 percenként jöttek, és akkor leesett, hogy hoppá megyünk szülni. Már több mint egy órája 5 perces fájásaim voltak, még akkor elszuttyogtam itthon, még egyszer lezuhanyoztam, pakolgattam, kávét főztem a férjemnek, stb... Mikor beértem a kórházba, reggel fél 8-ra, mondta a doki, hogy ebből délre baba lesz. És valóban lett is :) :)

Ne izgulj, tudni fogod, hogy mikor van itt az idő!!

Minden jót!

2008. dec. 19. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem voltak a szülés előtt kb. 3 héttel olyan jóslófájásaim, amik hasonlítottak a vajúdási fájásokhoz, valamennyire rendszeresen ismétlődtek, de SOKKAL (!) enyhébbek voltak, és 3 órahossza után teljesen elmúlt az egész. Amikor vajúdni kezdtem, olyan görcsök jöttek, hogy össze kellett görnyednem, le kellett támaszkodnom, stb.

Mindenesetre, ha rendszeres, ismétlődő fájásaid vannak, akkor készülődj, mert sosem lehet tudni. Egyébként ne aggódj, ha "vaklárma", max. hazaküldik még az embert pihenni. Csak Magatokra gondolj, semmi más nem számít!

Kitartást és könnyű szülést!

2008. dec. 20. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem pontosan ez történt, pedig nem az első gyerekemet vártam.... Elég rendszeres fájásaim voltak és bementem a kórházba, ahol teljesen leállt a vajúdás. Hazajöttem, majd 3 nap múlva valóban megszültem. Na aggódj, senki sem nevet ki, ha csak "vaklárma". Gondolom, nem én voltam az első- sem az utolsó......
2008. dec. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!