Bűzös váladék a császár hegből?
1 hete volt császármetszésem. Nem vagyok alapból sem vékony alkat, a hasam meg a terhesség után pont rá lóg a hegre. Felszivódó varratom van , a doki semmilyen kötést nem tett rá, csak lefújta valamivel, ami elvileg lassan lekopik de addig is védi a heget..
Viszont most tegnap óta, nem tudom hogy a hegből jön-e ez a váladék vagy pedig simán csak a meleg miatt befülledt a hasam alatt és azt érzem ennyire szagosnak. Fájni nem fáj, inkább csak viszket , nem is piros , lázam sem volt. Alapból izzadósabb fajta vagyok. Volt valaki esetleg hasonló helyzetben? Ha a hegből jönne a váladék, az probléma lenne egyébként?
Mielőtt haza engedtek a kórházból, az orvos mindent rendben talalt.
Koszonom a válaszokat előre is .
Valószínűleg sebtapasz sprayvel fújt be. Ezzel az a gond, ha előtte nem lett lekezelve, fertőtlenítővel akkor szépen elszaporodnak a bacik..ugyan is a sebtapasz spray nem fertőtlenít. Meleg van, a kötényhasad még jobban rá tesz.. Amellett neked is illet volna oda haza kezelni.. Jobb esetben csak fincsin bepállott 🥴
Rosszabbik esetben összeszedhetsz egy olyan durva fertőzést, hogy ihaj..
Nem mondta el az orvos hogyan kellene minden nap tisztán tartani?
Nekem is volt olyan sajnos.
Visszamentem kinevettek, lekötötték megint, nincs semmi bajom. Visszahívtak kontrollra. Hát mondanom sem kellett az első vizsgálat után sem lett jobb a helyzet.
Akkor másik doki volt, megnyomkodta, megszagolta. Mondta igen, gyulladás van benne, adott antibiotikumot, mondta, hogy nyomkodjam belőle ÓVATOSAN a váladékot. Ha nem múlik el menjek vissza.
Esetleg hívd fel a kórházat, és kérdezd meg ilyenkor mi a teendő. De mindenképpen menj vele orvoshoz! Jobbulást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!