Lehetséges, hogy ez kézzel tágításnak számít?
39 hetes voltam, az elotte levő heten megnézte az orvos, h zárt-e s mehszaj es mondta, h mivel elso baba, ebből egy no darabig nem lesz szülés. A következő heten mikor megvizsgált, annyit mondott, h “ez most kicsit kellemetlen lesz” es az asszisztens kedvesen megsimogatott es fogta a kezem. Ez csak par mp volt, de iszonyat kellemetlen. Ekkor a mondta h ebből meg mindig ki tudja, mikor lesz baba.
Ezt követően par órára ra elfolyt ejjel a magzatviz, de nem voltak fajasaim. Bementunk a kórházba, jóindulattal 1cm tágulást mondtak, majd par ora mulva sem jöttek a fajasok. Bekötötték az oxit. Mikor a doki bejött, vmi olyasmit mondott csak , h “na akkor ma megis találkozunk. Ezt hívják ido előtti burokrepedesnek”
Kiváncsi vagyok, h ez vajon a véletlen műve vagy valóban elfolyhatott a magzatviz a vizsgalat miatt
Én fájásokkal mentem be a szülészetre, de csak minimálisan tágultam, a doktornő engem is kézzel "megvizsgált", iszonyúan fájt, vérezni kezdtem. De a burkot egülrepeszteni kellett 11 óra múlva.
Az egyetlen rossz momentuma a szülésemnek ez a "turkálás" volt. Nem tudok rá szebb szót. Azóta is rosszul leszek, ha rá gondolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!