Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hanyadik héttől indulhat be...

Hanyadik héttől indulhat be magától a szülés?

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

Ilyen bolondokat ! Én értettem a kérdést. Semmi baj nem volt vele. Rosz az aki roszra gondol.. SAJNOS

Sajnos én nem tudom de érdekelnek a válaszok . Köszi a kérdést . Minden jót !

2022. jún. 6. 22:40
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Pedig a valasz az h barmikor, itt mar csak azon vekenghetunk h mikortol nevezzuk szulesnek.

Joslonal olyan mintha egy teglava zsugorodna ossze a mehed, szorosan ugy marad, majd ellazul. Mindez furcsa erzes DE nem faj.

Az en testem mindharom terhessegnel 20.hettol csinalta es 38., 40., 39. Hetre szultem.

A joslo "fajas" tehat egyaltalan nem jelenti h 32.heten beindul a tied, azt jelenti h a mehed keszulodik.

Nyilvan ha faj, verzel, v bmi olyat tapasztalsz amit ugy erzel h nemnormalis, erdemes mielobb megnezetni.

2022. jún. 6. 23:39
 13/14 anonim ***** válasza:
26%
36.hétől bármikor beindulhat a szülés a 41.hétig, én ezt olvastam a neten. neked jósló fájásaid vannak, ami nem jelent szülés beindulást.
2022. jún. 7. 08:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13, tavaly 3 szobatársamnak 28, 30, 32 hétre indult be a, szülés... Bármikor beindulhat.

Ha, rendszeresek a fájások, esetleg vérzel is, mentő azonnal.

2022. jún. 7. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!