Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek előre volt tervezve a...

Akinek előre volt tervezve a császármetszés/befekvés: hányadik héten kellett befeküdnötök?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan,hogy császár lesz-e vagy sem,azt mondták állapot függő,de be feküdni majd be kell hamarabb.Egyenlőre kérdéses az is,hogy mikor..

Azért valami távpont jól jönne,hogy hátha mindenkit ugyan akkor rendelnek be ilyenkor.

Az biztos,hogy 36 hét után,de hát kiírt dátumig az még 4 hét,csak nem 4-et kell :o

2022. febr. 7. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Program császárom volt. Csak a műtét napján kellett bemennem. Kb. 1 óra alatt előkészítettek, és már toltak is a műtőbe. Kereken 38 hetes voltam ekkor.
2022. febr. 7. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem előtte reggel, pedig ikrekkel voltam várandós.
2022. febr. 7. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
egy babámmal azon a reggelen kellett bemenni, amikor a műtét napja volt, ikreimmel meg abszolút nem kellet befeküdnöm
2022. febr. 7. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sógornőmnek a kiirt nap előtt 2 héttel kellett befeküdnie, még aznap megműtötték.
2022. febr. 7. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
7-re mentem, delben volt a csaszar.
2022. febr. 7. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
39+5.napon feküdtem be reggel, másnap délelőtt volt a műtét. Délután műtöttek volna, de hajnalban elkezdődtek a fájásaim. Egy ikres kismama szobatársam, akkor már 2 hete bent volt, másik a 3.császáros babája miatt volt kiírva a betöltött 38.hétre, előtte 1 nappal feküdt be.
2022. febr. 7. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek programcsászár pont 38 hetesen, aznap reggel kellett bemennie.

Nekem 90% császárral megvárták amíg beindul 40+6 napos voltam,nem kellett befeküdni. Utána toltak csak a műtőbe.

2022. febr. 7. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
39+4re írtak ki program császárra. Próbáltam tolni, hátha megfordul a gyerek, de annál már nem hagytak tovább várni. Aznap mentem be, az egyik használaton kívüli szülőszobában vártam sok órát mire jöttek értem hogy akkor showtime. 48 órával később mehettünk haza.
2022. febr. 7. 22:18
 9/11 A kérdező kommentje:

Hű,akkor elég változó.Gyakorlatilag 37-40 hét között bármikor lehet.

Előző volt problémás terhesség,kora szülés,császármetszés így elvileg hamarabb be kell majd feküdni..

Hát kíváncsi leszek,igazából most teljesen gond mentes a terhességem,én értelmét sem látom a befekvésnek,de inkább az ágynyugalom mint a baj :)

2022. febr. 7. 22:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia tavaly volt prog csaszarom 39. hetre irtak ki. En ugy tudom most mar 39re irjak (nekem ezt mondtak ott) hogy minel tovabb fejlodjon bent a baba. 1 oraval elobb kellett mennem.

1 evvel elotte cukros baratnomnek 38. Het volt

2022. febr. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!