Hanyadik héttől indulhat be magától a szülés?
Hanyadiktól?
Hallottál már a vetélésről, koraszülésről?!
Sajnos bármikor beindulhat.
35.héttől már nem koraszülés. De azért még jó lenne neki pár hetet bent.
Előtte koraszülés.
24.héttől életképes, de az még borzasztó picike.
És szerintetek én arról érdeklődöm, hogy mikor tudok elvetélni???
32 hetes vagyok, néha érzek fura görcsöket, és megfogalmazódott bennem, hogy mikortól indulhat be magától egy szülés. Azt tudom, hogy 24. héttől lehet életképes a magzat, de nem arra vagyok kíváncsi, hogy mikor vetélhetek el még (Jézusom....), hanem amiket érzek, akár jel is lehet-e, de nyilván nem az, mert nem erős, meg el is múlik, de eszembe jutott.
Itt tényleg nem érdemes kérdezni semmit 🤣
Te kérdezted: "Hanyadik héttől indulhat be magától a szülés?"
Buta kérdésre nehéz megfelelő választ adni. Szülésnek 24. héttől nevezik, tehát onnan. Hidd el, aki 25 hetesen szül egy 500-600 grammos babát, annak magától indult be a szülés, és nem ő vagy az orvosa akarta így.
32 hetesen bármikor beindulhat magától.
Igen, mi meg a kisujjunkból kiszoptuk, hogy te hányadik héten jársz 🤦♀️
Azt a kérdéstvtetted fel, hogy "hanyadik" héttől indulhat be a szülés.
Le lett írva, hogy az első pillanattól kb. Mert erre a kérdesre ez a válasz
Ha te nem tudsz fogalmazni, arról mindenki más tehet?!
próbáltam utána keresni, mert emlékeim szerint úgy tanultam, hogy 24.hettol szülés a szülés és előtte vetélés a neve.. de találtam olyat is ahol.20 hetet írnak.
De igen, bármikor beindulhat csak a 24.(vagy 20.) hét előtt nem szülés a neve hanem vetélés. De fizikailag az is szülés. Ugyanúgy megszületik a magzat csak hát általában akkor még nagyon kicsi es nem életképes.
Az első 24 hét utan van 24-37.hetig a koraszülés és utána meg a szülés. .
Igazából amúgy beindulhat barmikor, mint ahogy már írtak is itt felettem, de egészséges esetben a nők nagyrésze a 37. és a 42.het között szül meg valamikor.
most olvasom a kommented amit itt a végén írtál.
valszleg nem a szülés indul be hanem joslo fajasod van ami normális.. nyugi, nem fog beindulni de ha mégis, akkor is már egész jó esélyei lennének. ha még nagyon aggaszt akkor sztem dokit keress fel hnap.
Hát így annyira nem vészes, most este volt fura, és elgondolkodtam.
De igazából nem tudom, mit kellene érezni meg mit nem egy jósló fájásnál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!