Lehet ebből még ma éjszakára vagy holnap reggelre szülés?
Figyelt kérdés
Ma kellett befeküdnöm,a főorvos azt mondta 1 ujjnyira vagyok kitágulva.Éjfél óta erős menzi szerű görcseim vannak 3-4 percenként 1-2 percig. Túl hordott baba,május 29-re voltam kiírva.2022. jún. 5. 11:32
1/8 anonim válasza:
Akármi lehet, azért a 3-4 perces fájások már elég jók. Ha jól tudom 3 ujjnyinál már tudnak burkot repeszteni.
Könnyű szülést és kitartást kívánok!
2/8 anonim válasza:
Én is pont így voltam, este 6-ra lett baba, bár én kaptam oxit, és burkot is repesztettek.
3/8 A kérdező kommentje:
A tágulás mindenkinél más? Vagy ez milyen gyorsan megy? (Már most erősebbek kicsivel a görcsök és talán pár mp-el hosszabbak is)
2022. jún. 5. 12:46
5/8 anonim válasza:
Ha még van kedved itt beszélgetni annyira nem elörehaladott, akkor már csak magadra figyelném, nem itt írogatni. Könnyű szülés kívánok!
6/8 anonim válasza:
41+1 szültem spontàn
40+5 teljesen zárt voltam
3000 értèkkel
2. Baba
40+2 estw szültem
Reggel szintén 3000 méhszáj
Úgyh bármi lehet
Ez szerintem az elmondás alapján már szülés
7/8 A kérdező kommentje:
Éjjel megszületett a lányom,császárral. 🥺🥰
2022. jún. 6. 13:32
8/8 anonim válasza:
1es vagyok, szívből gratulálok! A lényeg, hogy már együtt vagytok! Gyors felépülést és jó egészséget kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!