A babának tényleg nem adtak semmit éjszakára? Többi lent
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy amikot megszületett a babám első éjszaka a csecsemős nővérekkel volt és másnap reggeltől volt rooming in. A babám rögtön rákapott a cicire, és aznap, amikor megszületett délután behozták nekem, estig és már akkor is sokat evett. Azt mondták, hogy éjjelre csak vizet adtak neki, viszont én ezt kicsit furcsállom, hiszen a második éjszaka, amikor már velem volt többször felkelt enni. Szerintetek tényleg nem adtak neki tápszert?
Én az elsőt olyan kórházban szültem, ami nagyon bababarát, és tényleg hozták a babát szopizni, ha felebredt. Majdnem egész éjjel aludt a lányom, fél 5kor jöttek vele.
A fiamat ahogy felallhattam császár után, kihoztam, így már első éjjel is velem volt, végigaludta az egészet egy nyekkenés nélkül, én toporogtam körülötte, hogy ugye azért él :D szóval van ilyen.
Ez butaság, h 1-2 napig nem kell nekik kaja. Mindkét gyerekem egy éhenkórász volt, csak míg a nagyobb a bőrömet megérezve ordított, nem kellett neki, a kicsi nonstop rajtam volt.
Nálunk, ahol én szultem, a kicsinél kérdezték, hogy adhatnak-e neki tápszert, ha éjjel felkel, mert bevittem második éjjel is(műtöttek szules utan). Amugy nem adtak volna neki, ha nemet mondok.
A nagynál 3.nap úgy kellett kikonyorognom a tápszert, mert már orditott kb egész nap, éhes volt.
Ha nem engeded, nem adnak tápszert neki, csak a vizet, amit mondanak, bár ahol szültem, ott még azt sem kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!