A babának tényleg nem adtak semmit éjszakára? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy amikot megszületett a babám első éjszaka a csecsemős nővérekkel volt és másnap reggeltől volt rooming in. A babám rögtön rákapott a cicire, és aznap, amikor megszületett délután behozták nekem, estig és már akkor is sokat evett. Azt mondták, hogy éjjelre csak vizet adtak neki, viszont én ezt kicsit furcsállom, hiszen a második éjszaka, amikor már velem volt többször felkelt enni. Szerintetek tényleg nem adtak neki tápszert?
2020. ápr. 4. 21:33
11/12 anonim válasza:
10-es igen a csaszarnal ez teljesen ertheto csak aki termeszetesen szult ott nem ertem a dolgot :/ tesom is olyan korhazban szult ahol 4 orankent vittek a babakat etetni. 4 orankent!!! Az ujszulottet. Aztan persze nem is tudott a tesom szoptatni mert nem indult be a teje :(
12/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy lehetnek még ma is ikyen kórházak, komolyan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!