Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárvonal app és videók?

Császárvonal app és videók?

Figyelt kérdés

Hamarosan császárral szülök, és érdekelnének tapasztalatok, hogy megéri-e megvenni a császárvonalos videókat?

Sokan hasznosnak találják, de eléggé unszimpatikus hozzáállás, hogy csak 12 vagy 16 hétre “veszem” meg a videókat és azért ilyen rövid időre nem annyira olcsó már.

#Császárvonal
2022. máj. 30. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Császárom volt, de ez az egész császárvonal cucc egy nagy biznisznek tűnik. Nemtudom miért kell dramatizálni ennyire a műtétet,nálunk pl.életmentő volt, ráadásul már a kitolásnál történt.

Én biztos nem vennék meg semmit.

2022. máj. 30. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
12%

Hülyeség.

Nagyon nyomatják hogy attól hogy császár még igazi szülés, meg hogyan kell feldolgozni stb.

Ha nem erőltetik ezt a vonalat, eszébe se jutna senkinek.

Lesz egy baromi nagy hasi műtéted. Nem kívánság műsor sajnos, ez van, utána veszett rossz lesz, de napról napra javul majd.

Ha magánklinikás saját választásos császár lesz, akkor gondold végig újra. Ezerszer inkább egy hüvelyi szülés.

2022. máj. 30. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokat segítettek a videók, már a kórházban csináltam. Igen, az rossz hogy csak 12 hétig nézheted. Én pl. Lerajzoltam a masszazsokat, a feladatokat is leirtam. Úgyhogy papíron megvan.
2022. máj. 30. 14:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Első és harmadik válaszolónak köszönöm :)

A második válaszolónak pedig, legyen joga minden nőnek megválasztani a szülése módját. Nem kell se ide, se máshova a bűntudat keltés!

Mind a két opciónak van előnye és hátránya is. Nagyon helytelen azt állítani, hogy a hüvelyi szülés sokkal könnyebb, mint hasi, mert ez nem igaz. Bőven van ott is komplikáció és nehéz felépülés, ahogy van gyors felépülés császár után is. Test és szervezet függő.

2022. máj. 30. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon hasznosak a videók, mindenképp érdemes megvenni. Nekem nagy segítség volt a torna, a légzéstechnika, a hegmasszázs is, nem is beszélve a technikai videókról, mint az ágyból felkelés, kocsiba beszállás.

Igen, tudtam a videó előtt is kimászni az ágyból, de a videón látható technikával kényelmesebb, sokkal könnyebb, kevesebb fájdalommal járt. Ha ezt tudom, már a kórházban előfizetek, nem csak itthon.

A hegkezelés pedig a legfontosabb dolog az egészben, és mégis nagyon gyerekcipőben jár a dolog, kevés helyen említik, mennyire fontos, és mekkora könnyebbséget jelenthet, ha megakadályozzuk az összenövést, letapadást.

Én végül szakemberhez is mentem hegkezelésre, ő egyértelműen ajánlja a császárvonalas videókat.

2022. máj. 31. 10:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. máj. 31. 13:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!