Ha rendszeres a fájás, de kibírható, akkor az még nem a szülés, ugye?
Nekem így kezdődött a szülésem, szóval simán lehet. Délután 3tól este 9ig csak tessék-lássék fájt, de rendszeresen, aztán egyszercsak világos lett, hogy a kisfiam nem viccel, és menni kell a kórházba. :D
Kitartást, könnyű szülést!
Én is valahogy így vagyok ma vele, görcsölgetek keményedéssel együtt, csak nem rendszeresen jönnek, úgyhogy nekem sajnos szerintem csak jóslók. Ellenben a derekam majd leszakad, szóval a megérzésem az, hogy valami lassan alakul. Baromira feszül lefelé minden, mintha lassan kiszakadna a gátizmom a helyéről. :) 40+2 vagyok, kaptam időpontot indításra, úgyhogy én minden népi praktikát bevetek már hétfő óta. Nagyon drukkolok, hogy meginduljon magától.
Neked is kívánom, hogy ez már AZ legyen, jó élmény legyen a szülés és viszonylag könnyen túl legyél rajta! :) Majd mesélj, hogy hogy alakult végül. :)
Nekem is így kezdődött. Hajnalban 10 perces fájások, de csak olyan kis lájtosak. Nem tudtam, mi van. Aztán reggel fél 10-re úgyis kellett mennem NST-re, gondoltam majd ott kiderül.
Na mire odaértem, elmúltak a fájások. De a doki megvizsgált, bő 1 ujjnyira nyitva voltam. Hazajöttem, ebéd után lefeküdtem aludni is. Aztán késő délután megint ugyanúgy jöttek azok a kb. 10 percesek.
Fél 7 körül kezdtem el mérni őket, 8ra kezdtek durvábbak lenni.
9kor hívtuk anyóst, hogy jöjjön q nagylányhoz. 10kor indultunk el a kórházba, 11kor kint volt a lányom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!