Miért sírok mindig?
Mindkét gyerekemnél megtörtént. Az elsőnél még a kórházban ért, egész nap csak bőgtem. A másodiknál már itthon töltöttük a 3. napot, vele itthon ért a zuhany alatt. Álltam a zuhany alatt, a melleim bedurranva, mert akkor indult meg a tejem, a csaszaros heg fájt, vérezrem, hallottam hogy a kisfiam ordít a szobában, pápa próbálta vigasztalni és pedig bömböltem a zuhany alatt.
Nem ért más másodszor meglepetésként, számítottam rá. Nekem csak 1-1 napig tartott. Jól kibogtem magam és kész. Azok a fránya hormonok ürülnek. Szóval nyugi, teljesen normális.
Óó nekem a kórházból hazafelé kezdődött és utána szerintem egy hétig kb. szó szerint MINDENEN bőgtem, pedig semmi okom nem volt rá.
De ezt értsd úgy, hogy bőgtem a zuhany alatt, amikor először jöttek anyuék látogatni, amikor a férjem dajkálta is random elsírtam magam napi háromszor, hogy milyen aranyosak együtt. Sírtam, amikor felsírt, amikor cicre kapott, szóval tényleg egésznap kb. Már gondolkodtam, hogy magamra kötöm a százas zsepit. Aztán egyszercsak elvágták. :D
Én anyukámat már volt hogy sírva nevetve fogadtam (egy hétig jött mindennap) és elmondtam, hogy nem tom mivan, ne is foglalkozzon a könnyeimmel, nincs semmi baj. Ő is mindig csak mosolygott, mert ő is ilyen volt. A védőnőnek is mondtam, hogy katasztrófa vagyok, már azon is bekönnyeztem, amikor az első látogatáson mondta, hogy a baba sokszor csak azért fog sírni, mert a közelségemre vágyik... Ő is csak mosolygott, hogy max pár hét és elmúlik.
Szóval igen. Túl kell élni, egyre jobb lesz majd. :)
Ma egy hetes a babám, nálam kb.2-3 napja van ez a sírás. Egyszer bent is volt a kórházban, akkor annyira vágytam már haza, ráadásul a baba se akart aludni, 3n csak sírtam. Utána semmi, és már itthon jött ki igazán. De nem bánatos sírás ez. Általában örömömben sírok, totál blődségeken, mint hogy mennyire szeretem a fiamat, vagy mennyire csodálatos apa a férjem. :D
A lányomnál is volt ilyen annak idején, 1-2 hét után elmúlt.
A hormonok és az érzelmek játéka.
Sírd ki magad ha jól esik, hamar túl leszel rajta.
Ez természetes, csak a hormonok, ahogy írják mások is. Várandósság alatt nem sírtál soha ? Én már most is volt, hogy szinte a semmi, de röhögtem magamon, hogy most meg min sírok ...😅🤣
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!