Túl lazán veszem a szülést? Mindenki izgult előtte?
Én mégnem szültem soha. Megkérdezhetem miért gáz eda-t kérni?
És akiknek nagyon fájt ők miért nem kérnek?
21. Nem gáz az eda. Mindenkinek szíve joga, s ha van rá mód hát élhet vele
Most, nemrég szültem a harmadikat érzéstelenítés nélkül. Az utolsó ráadásul alig volt 4,5 kg alatti baba.
Kérhettem volna, de nem tettem. Valamiért úgy érzem, hogy lelkileg megnyugtató, hogy halad a folyamat minden fájással egyre közelebb kerülök a babámhoz.
Így is lett. A durva fájdalmak csak 2 órán át tartottak. Azt meg kibírja szerintem mindenki. Na de ismételem: aki él a fájdalomcsillapítással, annak szíve joga ezt tenni.
21-es nekem három gyors szülésem volt
Első 4.5 óra
Második 1 és a óra
Harmadik 3.5 óra első fájástol számítva
Ha szerettem volna se lett volna idő Eda-ra, de ott valahogy eszembe sem jutott
Az elsőnél egyáltalán nem féltem. Nyilván nem tudtam, mire számítsak, így nem volt mitől. 12 óra volt, fájásgyengeséggel, oxival, tágítással, mindennel. Nem volt könnyű.
Aztán gondoltam a másodiknál már fogok parázni, mert hát emlékszem az elsőre. De nem így lett.
Egyáltalán nem féltem. Tudtam,hogy baba bent még nem maradt, ő is ki fog jönni. :)
A fiam úgy jött, mint a gyorsvonat. Elképesztően intenzív volt, és iszonyatosan fájt. De legalább gyorsan vége volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!