Császárral szeretnék szülni szemészeti probléma miatt, viszont a szemész aki megvizsgált, nem gondolja úgy hogy indokolt lenne. Tudtok olyan magán szemészt aki nem csak súlyos gond esetén hajlandó igazolást adni? (Elsősorban az ország keleti felén vagy Budapesten)
A szüléstől nem fog romlani, -9-es dioptriám van, optometrista vagyok, csak akkor indokolt szem miatt a császár, ha fennáll a retina leválás esélye vagy nem jó a szemnyomás. De a szimpla rossz szem nem ok.
2022. máj. 20. 16:25
12/20 anonim válasza:
Ha a szemfenek vizsgalatodon nem mutatkozott promlema,nem lesz semmi baj. -13as szemmel szultem termeszetes uton,semmi nem tortent. Elotte is,utana is romlott a szemem,ugyan olyan mertekben romlott utana is,mimt azelott,tehat nem rontott semmit az alaphelyzetemen. Be kell csukni,es nem lesz beverzes sem.
2022. máj. 21. 11:29
13/20 anonim válasza:
Csak azért mert rossz a szemed szülhetsz hüvelyi úton - ha nem akarsz, mondd meg kerek-perec és intézz programcsászárt, de ne kamuzz.
2022. máj. 21. 11:31
14/20 anonim válasza:
Nekem a dr Rose magánkórházba azt mondták, hogy ott -4 dioptria alatt csak császárral lehet szülni.
Elmentem szemészhez szemfenékvizsgálatra, és szerencsére nincs gond a szememmel szülés szempontjából (-7,25 dioptria egyébként). Mondta, hogy ez a nézet teljesen elavult, a rossz szem nem indokolja a császárt.
Én ennek örülök, és emiatt nem a Rose-ban fogok szülni.
Szerintem te is gondold meg, a természetes szülés jobb mint egy nagy műtét indokolatlanul.
2022. máj. 21. 19:28
15/20 anonim válasza:
Ha jol sejtem maganban azert nyomatjak a csaszart,mert az "tobbe kerul". Nevetseges ez a -4 dioptria stb. Nem eleg,hogy milliot fizetsz,fizess meg tobbet es vagjanak fel indokolatlanul,csak hogy tobb csusszanjon...
2022. máj. 22. 11:59
16/20 anonim válasza:
15, a Maternityn pl egy árban van. Pont az üzletpolitika része, hogy ne legyen nyomás egyik irányba se. Mindegy mit akarsz, ugyanannyiba fog kerülni. A többi helyen nem tudom, hogy van.
Egyébként én pont amiatt kerültem a fenti kórházba, mert ahova államiban tartoztam, ott a sok dioptria császár indokáció. Nem akartam.
A magánklinikán meg az orvos csak legyintett, hogy ezer éves tévhit. Simán megszültem hüvelyi úton, nem volt gond.
2022. máj. 22. 12:14
17/20 anonim válasza:
Jobban jársz a magánkórházzal, mint az ilyen trükközéssel. Nem mindenhol fogadják el ugyanis az ilyen szakvéleményeket.
Magánkórház sokkal tisztább: ott előre meg van beszélve, hogy így szülsz és kész.
2022. máj. 25. 12:36
18/20 anonim válasza:
14-es vagyok:
A Rose-ban is egy árban van.
Mi inkább azt gondoltuk, hogy azért nyomatják a császárt, mert az orvosnak egyszerűbb, és félnek az esetleges perből, ha mégis bekövetkezik a szemromlás.
2022. máj. 26. 10:27
19/20 anonim válasza:
Nem csak magánkórházban lehet császárt kérni. Sok magán dokinál megoldható!
2022. máj. 26. 19:23
20/20 anonim válasza:
Magyarországon ezt tényleg csak magánkórházban fogod tudni ezt megoldani, hiába van lepontozva, aki ezt írta. Egy szakorvos sem fogja kockáztatni a kamu igazolás miatt, hogy bepereljék, mert te császárt akarsz, azt elhiheted (nem rosszindulatból írom), mikor már a hálapénz betiltása óta is vittek el bilincsben orvosokat. Tudom, mit beszélek, mert én körbejártam alaposan ezt és EÜ-s vagyok. Menj el magánba, ott azt sem kérdezik meg, miért akarod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!