Csaszarmetszes utan 1 honappal mar lehet aerobicozni sulyok nelkul?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 13:17
1/7 anonim válasza:
A hat hetes kontrollon, amennyiben minden rendben találnak célszerű megkérdezni a dokit. Szerintem nem aerobik szükséges szülés után, hanem pl. egyéb, pont erre az időszakra ajánlott mozgások. Gyerünk anyukám szülés utáni regeneráló torna segít a záró izmokat erősíteni, a szétnyílt hasizmot rendbe tenni, vagy ott van a császárvonal, érdemes azt is megnézni.
2/7 anonim válasza:
Természetes szülés után is ajánlott 3 hónap, hogy visszatérj a (szabadidős) sportoláshoz. Előtte csak célzottan a szülés utáni regeneráló gyakorlatokra kell összpontosítani. Gyógytornász tájékoztatott, még a szülészeten. A császár szerintem komolyabb dolog, kétlem, hogy 8 hét után mehetsz ugri-bugrizni. A helyedben én konzultálnék egy hozzáértő gyógytornásszal a biztonság kedvéért.
3/7 anonim válasza:
Keresd fel a császarvonal Facebook oldalt, azon érdekes dolgot olvashatsz. Van mobilos app is. Amúgy a kérdésre a válasz: nem, nem szabad!!
4/7 anonim válasza:
Minek az ilyennek gyerek? Ja, meg kellett fogni a palit valahogy.
5/7 anonim válasza:
1 honappal?! Egy ekkora műtét után?!
Te normális vagy?!
Azt pár év mulva meg majd jajjgatsz, hogy de hülye voltam, mert szép akartam lenni, cserébe mosg meg fáj mindenem...
6/7 anonim válasza:
Szerintem az első hónapokban maradj az intim torna, gerinc torna-joga, szetnyilt hasizom torna, es speciális szules utáni (youtubeon postnatal néven, sok torna van fent) tornák vonalán. Az ugráló, intenzív, vagy nagyon megerolteto edzések rosszat tesznek a belső szerveknek az első hónapokban.
7/7 A kérdező kommentje:
4/6 - nak üzenném hogy már azon túl vagyok🤭😜
2022. máj. 10. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!