Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39. hétben vagyok, elindítassa...

39. hétben vagyok, elindítassam a szülést vagy sem?

Figyelt kérdés
39-dik hétben vagyok és 2-3újnyira kivagyok tágulva.Nyákdugom még nem ment el,de némi magzatvíz szivárgásom már volt.Azóta semmi problémám nincsen,csak néha fordul elő menstruácó görcsre hasonlító fádalmak.23-ra vagyok kiírva és az lenne a kérdésem,hogy megndítassam-e a szülést vagy várjak még elfolyik a magzatvizem?
2008. dec. 18. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Nekem viszont nem kellett volna meginditania a szulest, nekem teljesen normalis sullyal szuletett a baba. Neked a sulya miatt inditotta gondolom meg a doki. Nagy kulonbseg am az, amikor az anya vagy a baba miatt meg kell inditani, mint az, amikor az orvos ugyeletes, es ezert inditja meg. A gyerek igenis elfaradt, nem akart megszuletni, meg volt egy het hatra! Ugyhogy az is baromsag amit te irtal utolso!
2008. dec. 20. 14:46
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! Gyerekorvos vagy hogy te ezt meg tudod mondani hogy elfáradt a a baba? Azért nem nyel magzatvizet mert elfáradt!! Ez egyáltalán nem bizonyíték hogy azért nem sírt fel mert indított szülés volt.
2008. dec. 21. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!