Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39. hétben vagyok, elindítassa...

39. hétben vagyok, elindítassam a szülést vagy sem?

Figyelt kérdés
39-dik hétben vagyok és 2-3újnyira kivagyok tágulva.Nyákdugom még nem ment el,de némi magzatvíz szivárgásom már volt.Azóta semmi problémám nincsen,csak néha fordul elő menstruácó görcsre hasonlító fádalmak.23-ra vagyok kiírva és az lenne a kérdésem,hogy megndítassam-e a szülést vagy várjak még elfolyik a magzatvizem?
2008. dec. 18. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Ne indittasd meg. Hidd el a termeszet tudja mit csinal, es raadasul nem is hordtad meg tul.
2008. dec. 18. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

szia,

Olyan nincs hogy beindíttatod a szülést. Beindul magától, vagy ha a kiírásig nem, akkor általában 1 hetet hagynak túlhordani, és utána a doki indítja be.

Türelem, elhiszem, hogy már a kezedben akarod tarani a drágát, de hagy döntse el Ő, hogy mikor akar kibújni.

2008. dec. 18. 19:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne indíttasd meg! Nemsokára beindul magától is! Segíteni tudsz, és a szülés is könnyebb lesz, ha kicsit többet sétálgatsz, lépcsőzöl...stb.

Első babád? Tudod, milyen az, ha elmegy a nyákdugó?

2008. dec. 18. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Meg van idod, ma csutortok van, szerintem epp meg is lesz idore a baba, mert jovo keddre vagy kiirva. A doki mit mond, kulonben ok inditjak a szulest amikor ugy latjak, nem a kismama mondja meg.

Kulonben mar barmelyik pillanatban megszulhetsz!

2008. dec. 18. 19:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen az első babám lesz.Nyákdugó ha elmegy akkor véres-nyálkás szerű anagyot várjak majd ezt mondták nekem az orvosok.
2008. dec. 18. 20:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Doki azt mondta szerdán ha akarom meginíthatják a szülést.De én akkor még azt mondtam,hogy haza megyek és várok.De úgy érzem rosszúl döntöttem :( jobb lenne túl lenni rajta.
2008. dec. 18. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Biztos az ünnepek miatt akarja a dokid beindítani, nem? Jól döntöttél, hidd el, így lesz mind2töknek a legjobb, ezt nem szabad erőltetni. Könnyű szülést!
2008. dec. 18. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Figyusz szerdaig meg van idod, addig lehet hogy meg is fogsz szulni. Ne engedd meg, hogy meginditsa a szulesedet. Kepzeld, nekem meginditotta. Nem is kellett volna. Penteken voltam nala, azt mondja, holnap akkor megszulunk, jo? Mondom miert, szabadsagra megy doktor ur? Azt mondja nem, de nekem mar konnyebb lesz. Hat tudod, a vegen mar az ember alig varja hogy vege legyen, jol behuzott a csobe. Ja, meg egy het visszavolt amugy. Es azt mondja, akkor holnap reggel a korhazban talalkozunk. Bementem, meginditotta, du. jojjon vissza, meglesz a baba estere. Delutan elfolyt a magzatviz, mentem szulni. A baba nem sirt fel!!!!

Razta a gyereket fejjel lefele!!!

Most gondolok vissza, hogy mi is tortent igazabol. Nem lett semmi baja a babanak, mar iskolas gyerek, de ha megegyszer ott lennek, hat persze, mar tapasztaltan nem engednem meg neki.

Szerintem biztos hogy azert inditotta meg, mert akkor volt ugyeletes amugy is a korhazban, igy gondolta, nehogy mar kulon bekelljen jonnie a szulesre! Tuti hogy ez miatt inditotta meg. Ugyhogy biztos neked is karacsony miatt akarja meginditani, mert unnepelni akar, lehet hogy nincs is neki mas kismamaja igy unnepekre, aki szulne.

Ugyhogy ennyit a dokikrol.

Halat adok a sorsnak, hogy nem lett semmi a gyerekemmel.

2008. dec. 18. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Ne hagyd, hogy a doki a saját karácsonyi programja miatt a Te babáddal szórakozzon!!! Mi az, hogy 39. héten, mindenféle egészségügyi ok nélkül csak úgy beindítja, ha kérik?! Ne akarjon már 3 kívánságot teljesítő aranyhalat játszani! A természet tudja a maga rendjét, ki kell várni, amíg itt az idő.

Egyébként a szülés beindítása gyógyszeresen történik (nekem is akarták, csak éppen a 41. héten, de nem került rá sor), erre csak akkor szabad, hogy sor kerüljön, ha valami egészségügyi oka (pl. túlhordás) van!

Légy türelmes, tudom, hogy nagyon nehéz ez a kis idő, de lehet, hogy már magától elindul a szülés hamarosan. Könnyű szülést és kitartást!!

2008. dec. 19. 10:11
 10/12 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó előtti válaszoló! Nekem is indított szülésem volt a 2. és nem bántam meg. Ez egy baromság hogy a gyereked azért nem sírt fel mert indított szülés volt.Én hálás vagyok hogy a dokim megindította a 40. hétre mert a kisfiam 4500 g volt és ha még 1 hétig húzom szinte 100% hogy nem bírom megszülni.
2008. dec. 20. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!