A szulesben pontosan mit lattok szepnek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 22:33
11/19 anonim válasza:
A végeredmény. Hogy közben tudod, hogy mi lesz a végeredmény. Utána az az érzés, hogy képes voltam erre is, megtettem életem legnagyobb feladatát.
Ha erre is képes vagyok, akkor mire nem?
12/19 anonim válasza:
Az, hogy az ember életet ad, ami a baba és a mama együttes első nagy közös küzdelme. Nyilván ott helyben ezt nem feltétlenül éli meg az ember csodásnak, de utólag már szerintem igen. Alapból egy csoda a női test, amit képes véghezvinni a megtermékenyüléstől a szoptatásig. Az pedig hatalmas önbizalmat ad, hogy erre is képesek voltunk/vagyunk.
14/19 anonim válasza:
9es vagyok, megjöttek a mimózák és besértődtek vagy mi nem tetszik egyeseknek?
15/19 anonim válasza:
Az egész folyamat egy csoda. Maga a várandósság is hatalmas változásokkal jár és elképesztően összehangolt folyamatok összehangolt rengeteg folyamat eredménye a gyermek világra jövetele. Ha picit is utánanézel akár csak az anatómiai változásoknak vagy annak, hogy hormonálisan mennyire összetett folyamat egy szülés.. Szerintem ettől lesz meg az igazi varázs, hogy mennyire összetett mégis a maga módján milyen gördülékeny a folyamat (még ha pokoki fájdalmas is). Nyilván az csak megkoronázza, hogy megszületik egy baba és vele együtt egy család is. Az katartikus tud lenni. Bár szülésznőként talán picit másképp látom ezt. De! Egy hősök az édesanyák!
16/19 anonim válasza:
15 vagyok, kicsit szétestek a gondolataim.. Nehéz volt az éjszaka 🤣 de remélem nagyjából érthető
17/19 anonim válasza:
A szülés minden, csak nem gyönyörű: véres, sok esetben maga alá is csinál a nő, fájdalmas, egy merő kínlódás az egész, a gyerekért viszont megéri (már aki akarta a gyereket és nem kényszerből kell világra hoznia).
18/19 anonim válasza:
Én nem láttam szépnek a szülést. A gyermekemet természetesen igen,azóta is imádom de maga a szülés és a.kórházinlét egy trauma volt nekem. Én többször nem szeretném átélni. Lehet az ápoló gárda miatt is.(Szeged)
19/19 anonim válasza:
Azt a csodát, hogy születik egy új ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!