Normális, hogy már megint szülni akarok?
3 hós múlt a babám, sok vele a dolgom, mert apa sokat melózik, ráadásul rossz alvó is, MÉGIS állandóan vágyok arra, hogy ismét pocakos lehessek. Miért van ez?
Persze most még ugysem lehetne, mert egyrészt kicsi még a babám, másrészt építkeznünk kell.
Más is érezte hasonlóan? lehet, h örült vagyok:)
szintén 3 hós a kisbabám és igen én igy érzek, pedig szüléskor azt mondtam hogy soha többet. Igaz nekem már a 3. babó, úgy hogy nem lesz több. Mégis nekem is folyton ez jár a fejemben hogy milyen szép volt babásnak lenni és milyen csodás mikor kisbébim van. Hiányzik a rugdosása...
Én is irigylem a kismamikat és tudom hogy ez még egy darabig igy lesz (előzőeknél is igy volt) valószinű tényleg a hormonok teszik. Ha megnyerném a lottót biztos szülnék még kettőt. :-)
Egy tanács, te gondolom még mindenképp akarsz babát. Élvezd ki most őt, várj legalább két-három évet. Igy minden pillanatát neki szentelheted. Utána újra élvezheted a kisbabaságot. Nálam igy volt, és most a pici úgy érkezett hogy a nagyobbak már 10 és 7 évesek igy tényleg élvezem a babázást. De egyszerre két picúrral nem biztos hogy olyan élvezetes lenne.
Minden jót !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!