Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy már megint...

Normális, hogy már megint szülni akarok?

Figyelt kérdés

3 hós múlt a babám, sok vele a dolgom, mert apa sokat melózik, ráadásul rossz alvó is, MÉGIS állandóan vágyok arra, hogy ismét pocakos lehessek. Miért van ez?

Persze most még ugysem lehetne, mert egyrészt kicsi még a babám, másrészt építkeznünk kell.

Más is érezte hasonlóan? lehet, h örült vagyok:)

2010. szept. 17. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseriteni de az első félév még idilli állapot akkor még minden szép de aztán jön a fogzás és az éjjeli kelések meg a hiszti egyéves kor után már nem fogsz annyira vágyni egy másik babára.

Ideálisabb ha két három év korkülönbség van a kicsik között.

Nem vagy bolond csak lehet hogy szerelmes vagy a várandósságba ami nem baj csak ezzel magadnak nehezited meg a hónapokat.

2010. szept. 17. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Mert még visszavágyódsz a gondtalan terhesnapokra!Vagy csak egyszerűen vágysz egy másik babára is!Ha úgy gondolod elbírod mindkettőt érzelmileg, anyagilag, és idegileg akkor hajrá!Legalább összenőnek a picik majd, és később kevesebb lesz velük a gond!
2010. szept. 17. 15:35
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Normális,én már a gyermekágyon tudtam hogy újrázok!persze vártunk 19hónapot,mielőtt zöld utat kapott a kistesó és nagy meglepetésünkre azonnal jött is.Így két év és három hónap lesz a fiúk között.Várd meg míg fizikailag és mentálisan is megérik a helyzet újrázni,most még a hormonok is tombolnak benned,tényleg több idő kell hogy racionálisan tudjunk mi anyák gondolkozni! :) Minden jót!31h.kismama
2010. szept. 17. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Én is hasonlóan érzek, és megnyugtatlak, nők milliói így vannak ezzel a világon. Nem tartom kizártnak egyébként, hogy hormonok is dolgoznak az ügyön. Mindenesetre én is nagyon vágytam a másodikra még pár hónapos babával a karomon. Most másfél éves a fiam, és nem igaz, hogy nehezebb lenne, vagy elment volna a kedvem a babázástól. Dackorszakozunk ezerrel, de a gyermeknevelésnél nincs csodálatosabb dolog szerintem. Mi most próbálkozunk a másodikkal, illetve remélhetőleg már össze is jött. :)
2010. szept. 17. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még meg sem szültem, de mivel szerelmes vagyok ebbe az állapotba, tudom hogy én is igy leszek vele:)! Ugyhogy szerintem teljesen normális amit érzel:)!

ANniyt tudok irni hogy HAJRÁ:)!!

Üdv 36 hetes pocis

2010. szept. 17. 16:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Első gyerek után én is így éreztem. Nagyon irigykedve néztem minden pocakos kismamát! Aztán jött a második terhességem, ami cseppet sem volt idilli, és most már érzek sem nosztalgiát, sem irigységet.

De nekem végülis ez így pont jó, mert nem valószínű, hogy vállalunk 3. babát.

2010. szept. 17. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális dolog,bár,hogy fogod bírni két kisgyermekkel az már más dolog. Azzal nem értek egyett ,hogy az első félév könnyű lenne ,szerintem az a legnehezebb ,én alig vártam,hogy végre ehessen mindent a babám , egy picit eljátszon egyedül, és ne kelljen felpakolni akár hova is megyünk. Nekem 1 éves korától sokkal könnyebb. Persze minden kornak megvan a maga nehézsége és mindenki másként éli meg!
2010. szept. 17. 17:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Én most szültem másfél hete. Amikor jöttek a durvább fájások, meg a kitolás, megfogadtam, hogy soha többé nem szülök. Sok ember előtt. De most, én is irigykedve nézem a kismamákat, újra terhes szeretnék lenni!
2010. szept. 17. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia.Én tíz hónapja szültem.Én is szeretnék még kismama lenni,mert csodálatos dolog.....Egyébként a szülőágyon már mondtam a dokinak,hogy én újra szeretnék szülni.Természetesen,kinevetett.De alig várom újra..
2010. szept. 17. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Velem is így volt de aztán rájöttem hogy a hormonok játszanak velem.Most megint babás vagyok is ismét úgy érzek mint régen.Majd elmúlik :-)
2010. szept. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!