Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2. babánál Ti hogy voltatok?...

2. babánál Ti hogy voltatok? Mit kaptatok? Még tgyáson vagyok, de jövőre szülni szeretnék megint.

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben született lányunk után lassan szeretnénk egy másodikat is. Ha még a GYED alatt születne meg a 2. akkor mit kapnék? És ha már gyes alatt születne, amikor mi a helyzet? Bent maradt szabikat mikor érdemes kivenni?
2011. ápr. 23. 09:48
 1/2 anonim ***** válasza:

mikor 4 hónapos volt a fiam, én is azt mondtam kis korkülönbséget szeretnék... aztán mikor elindult már nem ezt mondtam :D

azért gondold át van-e segítséged, nem egyszerű két kicsivel.

következő gyeded alapja ugyanaz lesz mint a mostaninak. gyed és gyes nem alapja gyednek. amíg otthon vagy, nem tudod kivenni a szabikat értelemszerűen. ha lejár a gyesed és visszamész, kiveheted de akkor újra meg kell lenned a ledolgozott munkaidődnek, hogy ismét gyedre mehess

2011. ápr. 23. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha gyed alatt szülsz, megint mehetsz TGYÁS-re és utána gyedre a tesó születése napjától. Ha gyesbe születik, akkor is.
2011. ápr. 23. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!