Kecskeméti kismamák, hol voltatok 4d-uh-on? Mennyibe került és mit kaptatok?
Szia!
Mi Bérczi Ildikó magánrendelésén voltunk a Kápolna utcában. Azért hozzá mentünk, mert állítólag kiváló szonográfus. Én nagyon megbízom benne. A vizsgálat 8-10 perces volt, 1 db színes képet kaptunk és a vizsgálat egésze dvd lemezre lett rögzítve. Mindez 13 ezer ft volt.
Én ajánlom Őt Neked!
35 hetes kismama
Én Dr. Nemes Andrást ajánlom. Ő még drágább. Az Ildikót is sokan ajánlják.
Vannak akik csak mozizni akarnak, akkor menjenek baba-mozira kevesebbért, vagy pedig megfizetik a szaktudást, és a pontos eredményeket.
Sajnos nekünk sokszor kell menni, mivel az első kisfiam fejlődési rendellenesség miatt halt meg, és most az újdonsült babával rettenetesen kell ügyelni. Ha éhen halok is az a legfontosabb hogy pontos precíz méréseket folytasson, és mindent leellenőrizzen, és adminisztráljon, mert sok helyen egy fecnit sem kapsz, ami ne adj isten, de kellhet még a későbbiekben.
Tehát a babádért semmi nem drága.
Üdv:
23hetes
első válaszoló vagyok.
Attól, hogy 10 perc volt a vizsgálat mindent meg lehet alaposan nézni, itt nem az időn múlik, hanem a szaktudáson. nekem nem az idő hossza számít, hanem az, hogy egy kiváló szakember nézi a babámat. és természetesen hivatalos leletet a mért adatokkal mi is kaptunk.
Megjegyzem, ismerősöm a Bio-Spaban volt, ahol 40 percig vizsgálták, és 1 héttel később a kórházi UH-n kiderült (ahol szintén Bérczi Ildikó "méricskél", hogy a Bioban majdnem 1 kilóval elnézték a baba súlyát....na ennyit a hosszadalmas vizsgálatról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!