Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméti kismamák, hol...

Kecskeméti kismamák, hol voltatok 4d-uh-on? Mennyibe került és mit kaptatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi Bérczi Ildikó magánrendelésén voltunk a Kápolna utcában. Azért hozzá mentünk, mert állítólag kiváló szonográfus. Én nagyon megbízom benne. A vizsgálat 8-10 perces volt, 1 db színes képet kaptunk és a vizsgálat egésze dvd lemezre lett rögzítve. Mindez 13 ezer ft volt.

Én ajánlom Őt Neked!

35 hetes kismama

2009. jún. 29. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
13 ezerért csak 10perc az egész vizsgálat!?Az drága érte!Máshol 1 órát vagy bent 10-12 ezerért és kapsz a dvd mellé cd-t képekkel a babáról.
2009. jún. 29. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Én Dr. Nemes Andrást ajánlom. Ő még drágább. Az Ildikót is sokan ajánlják.

Vannak akik csak mozizni akarnak, akkor menjenek baba-mozira kevesebbért, vagy pedig megfizetik a szaktudást, és a pontos eredményeket.

Sajnos nekünk sokszor kell menni, mivel az első kisfiam fejlődési rendellenesség miatt halt meg, és most az újdonsült babával rettenetesen kell ügyelni. Ha éhen halok is az a legfontosabb hogy pontos precíz méréseket folytasson, és mindent leellenőrizzen, és adminisztráljon, mert sok helyen egy fecnit sem kapsz, ami ne adj isten, de kellhet még a későbbiekben.

Tehát a babádért semmi nem drága.

Üdv:

23hetes

2009. jún. 29. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
12:48-as vagyok!Én nemcsak a babamozi kedvéért mentem,hanem más okok miat is.És szerintem 1 óra alatt többet látnak,mint 10perc alatt,ezt is figyelembe vettük,mielött eldöntöttük,hová megyünk.Lehetett kérdezni és mindent elmagyarázott a szonográfus hölgy.És leletet is adtak,nem csak a vakvilágba méricskélték a babát.
2009. jún. 29. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok.

Attól, hogy 10 perc volt a vizsgálat mindent meg lehet alaposan nézni, itt nem az időn múlik, hanem a szaktudáson. nekem nem az idő hossza számít, hanem az, hogy egy kiváló szakember nézi a babámat. és természetesen hivatalos leletet a mért adatokkal mi is kaptunk.

Megjegyzem, ismerősöm a Bio-Spaban volt, ahol 40 percig vizsgálták, és 1 héttel később a kórházi UH-n kiderült (ahol szintén Bérczi Ildikó "méricskél", hogy a Bioban majdnem 1 kilóval elnézték a baba súlyát....na ennyit a hosszadalmas vizsgálatról....

2009. jún. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!