Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez egy átlagos szülésnek...

Ez egy átlagos szülésnek számít vagy egy nehéz szülésnek?

Figyelt kérdés

-7 óra durva fájdalom

-utolsó órákban oxitocin

-vákum

-gátmetszés

-45 percig tartó varrás

2022. máj. 10. 15:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
11%
Nem egyszerű, semmiképp, de még mindig jobb tényleg, mintha császár lett volna.
2022. máj. 10. 18:50
 12/37 anonim ***** válasza:
30%

Én 18 órát vajúdtam, ebből az utolsó 5-6 már elég brutál volt. Oxit is kaptam, utána már szinte nem is voltam magamnál.

A végén elkezdett könyökölni a dokinő, na akkor már ordítottam, pedig addig bírtam. Méhnyak-, és hüvelyfal repedésem is lett. A gátmetszés fel sem tűnt 😃

Na, én ezt nehéz szülésnek éreztem, pedig nem volt vákum, nem is varrtak 45 percig. De biztos van ennél sokkal durvább is, meg ezerszer könnyebb is, nem tudom, mennyire lehet egymáshoz viszonyítani a szüléseket.

De inkább ez, császárt nem akartam :D

2022. máj. 10. 20:25
 13/37 anonim ***** válasza:
84%
A vakuum miatt nehéz lehetett, az aránylag ritkább esetekben kell. A többi az sajnos-nem sajnos, átlagos.
2022. máj. 10. 20:37
 14/37 anonim ***** válasza:
80%

Gàtmetszès nem mindenhol szokàs. Oxy sem.

Ahol ez van, az màr nem egyszerű szülès.

Vàkumot meg csak ritkàn hasznalnak.

Ez kifejezetten nehez szülésnek hangzik a leìrtak alapjàn.

2022. máj. 10. 21:46
 15/37 anonim ***** válasza:
76%
csajok, most komolyan! MIÉRT jobb ez, mint egy császár??? Ami, ha nincs gebasz, szinte csak kellemetlenséggel jár, fájdalommal nem? fel nem foghatom, hogy valaki inkább erre szavaz, mint hogy biztonságban, megtervezetten, mindenki tudja a dolgát a műtőben, és megszületik a baba...
2022. máj. 10. 22:37
 16/37 anonim ***** válasza:
17%
15, tudod a menetét? Ha minden rendben van is hosszabb a gyógyulási idő, a heg életed végéig fájni fog pl frontoknál, jobb esetben alig... életmentő műtétnek kéne maradnia, ami eredetileg volt... k
2022. máj. 10. 22:40
 17/37 anonim ***** válasza:
18%
Ja, az lemaradt. Nem jár fájdalommal? Amíg tart a műtét lehet, de utána hónapokig fog még fájni, meg fájdalomcsillapítón lehet élni...
2022. máj. 10. 22:41
 18/37 anonim ***** válasza:
82%
A gyerek meg szenvedjen ahogy akar, igaz? Igaz, hogy kikönyöklik, vákumozzák, mit számít... A nőnek legyen jobb és ne császározzák. (Engem császároztak, egyébként a fele sem igaz, amit írsz. 2 hét után minden fájdalom elmúlt, fájdalomcsillapítót három napig szedtem.)
2022. máj. 10. 23:09
 19/37 anonim ***** válasza:
72%
Ja és SOHA nem fájt még a hegem.
2022. máj. 10. 23:09
 20/37 anonim ***** válasza:
27%

"A gyerek meg szenvedjen ahogy akar, igaz? Igaz, hogy kikönyöklik, vákumozzák, mit számít... A nőnek legyen jobb és ne császározzák."

Egyrészt ne adj olyan szavakat a számba, amit nem mondtam, másrészt örülj neki, hogy neked ilyen szépen ment, de ez egyetlen eset.... A hasba könyöklés inkább anyukának fáj. Természetesen lényeges, hogy mi jobb bizonyos szituációban, nem csak a nőnek, de ha megoldható műtét nélkül, akkor még mindig inkább az, miért erőltetik ennyire egyesek ezt a műtét dolgot?

Sajnos több császárost tudok, aki nem járt olyan jól, mint te. Remélem nekem pedig nem is lesz.... anyunak mai napig időnként szúr, fáj, pedig majdnem 30 éve már...

Egy szónak is száz a vége, minden eset más, minden esetben más a jobb megoldás, tényleg ne hidd már azt, hogy bármi áron ellene vagyok, csak akkor ellenzem, ha Természetes úton is minden le tud menni és utána mindenki jól van... ha kell, akkor kell, ha olyan helyzetben leszek, inkább vállalom, hogy vágjanak szét, hogy ne legyen baja, de nekem célom, hogy természetes úton meglegyen, ahogy a természet alkotta...

2022. máj. 10. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!